WETCHALLENGE 2005 osa II
WETCHALLENGE 2005 osa II
Velofoorumisse puutub Wetchallenge 2005 niipalju, et kui ratturid liituvad siis on see Eesti vaste sellisele asjale nagu Siemens mobile X-Lake Jump.
http://communications.siemens.com/cds/f ... rN,00.html
Ei tasu sündmusi läbi nii peenikese toru vaadata, et kui meeletut pedaalide sõtkumist ja pulsijälgimist ei sisalda siis ei puutu velofoorumisse.
Täispumbatud sisekummid kodarate vahele ja Männikule!
http://communications.siemens.com/cds/f ... rN,00.html
Ei tasu sündmusi läbi nii peenikese toru vaadata, et kui meeletut pedaalide sõtkumist ja pulsijälgimist ei sisalda siis ei puutu velofoorumisse.
Täispumbatud sisekummid kodarate vahele ja Männikule!
Kui see on selline üritus, kus hüpatakse ratastega, laske käia. Kahjuks ei lugenud ma sealt midagi sellist välja.
Jahh, kõik ei sõida hommikust õhtuni ainult rattaga, mõni mängib malet, mõni puhub trombooni. Mis sest. velo foorum jäägu velo foorumiks.
Lõpplik sõna jääb Erikr-ile. & kui ma olen kellelegi liiga teinud, võib ta minu viimased postitused neis kahes teemas kustutada ja lukustatud teema avada.
veiko@kuri.moderaator.ehee
Jahh, kõik ei sõida hommikust õhtuni ainult rattaga, mõni mängib malet, mõni puhub trombooni. Mis sest. velo foorum jäägu velo foorumiks.
Lõpplik sõna jääb Erikr-ile. & kui ma olen kellelegi liiga teinud, võib ta minu viimased postitused neis kahes teemas kustutada ja lukustatud teema avada.
veiko@kuri.moderaator.ehee
kuri moderaator veiko - kohati on sul õigus, kui ajate taga foorumis ainult otsest pedaalide sõtkumist, siis tõesti antud teema ei sobi ja sry.. et sellega antud foorumit sai siis "läbustatud"...
Kui aga oled pühapäevane rattasportlane või tõsine asjaarmastaja, kes huvitub ka muust enda ümber, siis miks mitte huvi korral saada aimu ka teiste tegemistest.
Miks mitte võtta ette sõit rattaga männikule, jälgida üritust ja pärast tagasi - tore päev looduses.
Lisaks on rattaga palju rohkem võimalusi, kui lihtsalt sihtpunktist sihtpunkti sõita.
Jah.. mujal trikitatakse vette üsna mõnuga ratastega - mõelge.. ja miks mitte tulevikus suusatajatega/lumelauduritega sarnane üritus liita?! Samuti saab sama asja teha ka talvel ratastega...
Videomeenutus toimunust 2004
http://www.freerider.ee/video/wet2004.wmv
Kui aga oled pühapäevane rattasportlane või tõsine asjaarmastaja, kes huvitub ka muust enda ümber, siis miks mitte huvi korral saada aimu ka teiste tegemistest.
Miks mitte võtta ette sõit rattaga männikule, jälgida üritust ja pärast tagasi - tore päev looduses.
Lisaks on rattaga palju rohkem võimalusi, kui lihtsalt sihtpunktist sihtpunkti sõita.
Jah.. mujal trikitatakse vette üsna mõnuga ratastega - mõelge.. ja miks mitte tulevikus suusatajatega/lumelauduritega sarnane üritus liita?! Samuti saab sama asja teha ka talvel ratastega...
Videomeenutus toimunust 2004
http://www.freerider.ee/video/wet2004.wmv
Viimati muutis Toni, 22. 07. 2005. 12:23, muudetud 1 kord.
Ok, asi tutvustatud ja jahutud. Paneks nüüd keskkonnavälisele OT-le punkti
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
keskonnavälisele OT`le?Mati kirjutas:Ok, asi tutvustatud ja jahutud. Paneks nüüd keskkonnavälisele OT-le punkti
Millest selline vaenulikkus, lugupeet VCEE ladvik?
Mina lähen küll seda pulli vaatama (oma ratas liiga armas, et ise vettrehüppeid sooritada), kui aega leian.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
no aga on ju väljaspool VCEE "keskkonda"? vaenulikkust ei ole absull, kannan edasi ideed, mis kehtib ka nt jooksu- ja suusateemade osas (mis väga mulle hingelähedased nagu vast tead).Andrus K kirjutas:keskonnavälisele OT`le? Millest selline vaenulikkus, lugupeet VCEE ladvik? Mina lähen küll seda pulli vaatama (oma ratas liiga armas, et ise vettrehüppeid sooritada), kui aega leian.Mati kirjutas:Ok, asi tutvustatud ja jahutud. Paneks nüüd keskkonnavälisele OT-le punkti
PS! tänan meelituste eest, kuid päris latva pole veel jõudnud ronida. nõnna kõrge puu teine.
velo clubbers