Tartumaratonil laenatud ballooni tahaks tagastada
Tartumaratonil laenatud ballooni tahaks tagastada
9km enne lõppu laenasin balooni vist 178 number sõitjalt, ise olin 102. Helista mulle 56508976, orgunnin mingi kompensatsiooni või siis asjad tagasi.
Re: Tartumaratonil laenatud ballooni tahaks tagastada
Laenasin välja (nö viskasin) 62km kandis (enne vasakpööret) reduktori koos ballooniga abivajajale. Olin ise Haanja Rattaklubi vormis ja rohelise Cube´ga, minu telefoni nr on 5030779. Sooviks H100´ks kuiskit jutile saada
Sa tüüna vändulit, ma koba kübalit...
Näib, et tuleb kuludesse kirjutada . Teinekord tuleb targem olla ja hame ihuligi hoida.Põtt33 kirjutas:Laenasin välja (nö viskasin) 62km kandis (enne vasakpööret) reduktori koos ballooniga abivajajale. Olin ise Haanja Rattaklubi vormis ja rohelise Cube´ga, minu telefoni nr on 5030779. Sooviks H100´ks kuiskit jutile saada
Sa tüüna vändulit, ma koba kübalit...
Miks on levinud arusaam, et kõik seda foorumit loevad? Äkki viis ta selle koos oma kontaktiga nt korraldajale?Põtt33 kirjutas:Näib, et tuleb kuludesse kirjutada . Teinekord tuleb targem olla ja hame ihuligi hoida.Põtt33 kirjutas:Laenasin välja (nö viskasin) 62km kandis (enne vasakpööret) reduktori koos ballooniga abivajajale. Olin ise Haanja Rattaklubi vormis ja rohelise Cube´ga, minu telefoni nr on 5030779. Sooviks H100´ks kuiskit jutile saada