https://www.youtube.com/watch?v=0O-n6UC ... LK0i86y43w
Kas Jõulumäele on tekkinud mingid kiired/tehnilised laskumised?Kummitus kirjutas:Sellist stiili võib homme näha päris palju!
https://www.facebook.com/video.php?v=2256729931345
Ei mäleta ka et oleks seal sellist tehnilist laskumist. Üks on mis on liivane järsk laskumine rappa aga seal hea pehme kukkuda kadh kirjutas:Kas Jõulumäele on tekkinud mingid kiired/tehnilised laskumised?Kummitus kirjutas:Sellist stiili võib homme näha päris palju!
Põhiformaat on seal gaas põhja- pidur- pööre- gaas põhja- pidur- pööre jne. kui veab, saad lõpupoole koos hobustega kuuma anda.dh kirjutas:Kas Jõulumäele on tekkinud mingid kiired/tehnilised laskumised?Kummitus kirjutas:Sellist stiili võib homme näha päris palju!
Võtan sarja peakorraldaja nimel siinkohal veidi sõna...kapuuts kirjutas:6.2. Kõikidel EC 2014 etappidel tulemuse kirja saanud rattureid autasustatakse hooaja viimasel etapil sarja sümboolikat kandva meenega.
Lõpus registratuuris vaadati imestunud näoga sellele jutule. Esmakordselt kõik etapid kaasa teinud võiks ju...
Ei.juuser78 kirjutas:Oskab keegi öelda kas ka poolmaratonil oli see tõus sees kus täismaratoni juhtgrupp jalastus?
Rivo, kõik tore. Aga täpselt sinnamaani tore, et juhend on täitmiseks. Nagu osalejale, nii ka korraldajale s.t. osapooled on milleski kokku leppinud.Rivo kirjutas:Võtan sarja peakorraldaja nimel siinkohal veidi sõna...kapuuts kirjutas:6.2. Kõikidel EC 2014 etappidel tulemuse kirja saanud rattureid autasustatakse hooaja viimasel etapil sarja sümboolikat kandva meenega.
Lõpus registratuuris vaadati imestunud näoga sellele jutule. Esmakordselt kõik etapid kaasa teinud võiks ju...
Kõik 8 etapi läbijad - teid ei ole unustatud ! Hiljemalt rattalaadaks on kõigile Teile teada, millise meenega kõiki 500km. läbimise eest tunnustakse. Kas saab see olema esemeline auhind, või hoopis midagi muud, veel ahvatlemat ? Jätame hetkel veel saladuskatte loori kergitamataKindel on see, et Estonian Cup sarj korraldajad ei ole unustnud vaprmaid
Konstruktiivset kriitikat tasub foorumis jagada, aga nüüd on meil küll kõigil küsimus, et milleks.. proovid MTBga veel tuhat kilomeetrit veel otsa koguda, lähed sõidad uuesti raja sügisel läbi ja naased kontrollandmetega?Genry kirjutas:Mäletan, et Jõulumäe oli varasemalt meelisradasid kuid nüüd oli midagi kas totaalselt üle võlli keeratud või on põhjus, et pole MTB-ga üle 200km sõitnud sel aastal. Kõige suurem pettumus olid viimased 3-4km, ei saanud aru miks see paun hea oli. Selleks ajaks oli sõiduaeg juba piisavalt pikk, et võinuks raja finisisse suunata.
Kust see arvamus tuleb, et MTB kilometraas on mingi näitaja? Enamik rattureid keda ma tean, pühib MTB-lt tolmu ennem võistlust. Aga et viimase jõulumäe võistluse (2012) ja praeguse ajaline vahe oli enam kui 30minutit, tekitab hämmingut. Midagi, mis võiks rajalegendis ehk olla. Jooned kaardil ei ütle tõepoolest mitte essugi.Konstruktiivset kriitikat tasub foorumis jagada, aga nüüd on meil küll kõigil küsimus, et milleks.. proovid MTBga veel tuhat kilomeetrit veel otsa koguda, lähed sõidad uuesti raja sügisel läbi ja naased kontrollandmetega?
Huvitav - ma suhtlesin vähemalt 15 esi 200 sõitjaga ja kõigile meeldis. Mõni küll arvas, et selle raja jaoks oleks pidanud rohkem trenni tegema, kuid sõidu ja rajaga olid rahul. Mulle ka meeldis.Genry kirjutas:Esi 150-nest abikaasa sõnul iga kolmas sülitas räigeid roppsõnu välja; lisades et kui rõve ja kui absurdne rada. Sama meeleolu jätkus finisis.
Noh, see on ju hea uudis, vilts! Kui ma järgmine aasta 300 sisse jõuan, siis tean arvestada, et kohti on lihtsam võita. Põhimõtteliselt võib öelda, et tihe konkurents käib esisajas ja tagasajas :Dvilts100 kirjutas: Minu jaoks oli vägagi üllatav, et vahemikus 130 ->300 oli üsna palju sõitjaid kes maastikusõidus vist väga pädevad ei ole.
Nii pea kui saabus kurv, läks hoog olematuks, singlite peal käis üsna suur mämmerdamine, ebareaalsed kukkumised, suutmatus liivalaskumisi sõita jne.
Sellist seljavalu ma pole kunagi veel üheltki rattavõistluselt saanud. Sõiduajal peksis õnneks adrenaliin üle, aga peale finišit oli tükk tegemist, et ratta selga tagasi saada.kaspar19 kirjutas:...Ainus miinus minupuhul oli see, et selg jäi valusaks.![]()
Eks aeg näitab täpsemalt kus ja mis aga minuteada pidi järgmisel hooajal täiesti uus Elva rada tulema, niiet Elvat ma veel nii kergekäeliselt kõrvale ei viskaksallan222 kirjutas: Ühes asjas olen kindel, et järgmine aasta Elvas kindlasti ei osale kuna see rada ei vääri mu ratta tolmuseks tegemist.
.
Samaaegselt oleks see vastand Jõulumäele, siis oleks igaühele midagi mille üle rõõmustada, ning teisele osapoolele kiruda...kapuuts kirjutas:Eks aeg näitab täpsemalt kus ja mis aga minuteada pidi järgmisel hooajal täiesti uus Elva rada tulema, niiet Elvat ma veel nii kergekäeliselt kõrvale ei viskaksallan222 kirjutas: Ühes asjas olen kindel, et järgmine aasta Elvas kindlasti ei osale kuna see rada ei vääri mu ratta tolmuseks tegemist.
.
ootaks ja sellele ka vastustfronius kirjutas:Kas Poolmaratonil ka on midagi oodata kes kõigist 8 st osa võtsid
http://estoniancup.ee/2013/juhend/poolmaraton/juks24 kirjutas:ootaks ja sellele ka vastustfronius kirjutas:Kas Poolmaratonil ka on midagi oodata kes kõigist 8 st osa võtsid
kapuuts kirjutas:http://estoniancup.ee/2013/juhend/poolmaraton/juks24 kirjutas:ootaks ja sellele ka vastustfronius kirjutas:Kas Poolmaratonil ka on midagi oodata kes kõigist 8 st osa võtsid
+1maratonisarja lemmikrada, ilus ilm ja elu parim koht
Kas see oli sama vahuballoon mis koos ühe teise pudeliga oli rajale vedelema jäetud u 15 km enne lõppu? Kui ei, siis vabandan alusetu kahtlustuse pärast aga keegi ta sinna igatahes jättis. Lisaks tavapärastele geelipakkidele/magneesiumiampullidele ja kaotsiläinud pudelitele torkas vahupudel "vahelduse" mõttes silma.Mpower kirjutas:Sooviksin kompenseerida ühele abivalmile kaasvõistlejale vahuballooni, mille sain u. 15 km enne lõppu. Kahjuks polnud kasu ja tuli tühja rehviga lõpuni veereda.
Sportland Bottecchia Team. Nr. 68
2.3. Stardinumbrite määramise aluseks on üldjuhul iga osaleja käesoleva aasta parima etapi koht. Osalejate puhul, kes pole käesoleval aastal kahte tulemust kirja saanud, arvestatakse lisaks ka tema eelmise aasta tulemusi. Eelmise aasta tulemustest läheb osalejal arvesse kas tema sarja üldkoht või parima etapi koht (parima etapi koht korrutatuna läbi koefitsendiga 1,5), sõltuvalt sellest, kumb on väiksem. Kõik registreerunud järjestatakse pingeritta ja reastatakse stardiprotokolli vastavalt iga registreerunu väikseimale eelnevalt kirjeldatud tingimustel välja arvutatud tulemusele.martin80 kirjutas:super rada!
ainult ei saa aru kudas seal EC neid nr. jagatakse. selle poliitika võiks ikka vähe ümber vaadata. praegu on tunne nagu oled vaenlane, kui kõikki etappe ei sõida.
martin meltsov.