Eraldistardi sõiduasendi seadistamine
-
- Rattur
Eraldistardi sõiduasendi seadistamine
Tere
Kas Eestis pakub keegi sõiduasendi seadistamise teenust? Tuuletunnelisse just ei tahaks, aga visuaalselt optimaalse sõiduasendi sooviks paika saada!
Tänud
Kas Eestis pakub keegi sõiduasendi seadistamise teenust? Tuuletunnelisse just ei tahaks, aga visuaalselt optimaalse sõiduasendi sooviks paika saada!
Tänud
Re: Eraldistardi sõiduasendi seadistamine
Visuaalselt optimaalse sõiduasendi saad sa ilmselt ka juba siis paika, kui palud endast kellegil pilte teha ja neid analüüsid, nt eestvaate puhul üritades enda "pinna" võimalikult väikseks saada jne. Selle kohta on netis lugemist küllaga.
Sisuliselt optimaalse asendi osas on mees nr. 1 vabariigis Indrek Rannama, kelle juurde jutule saamine aga ei ole lihte... http://rannama.wordpress.com/about/
Bike fit teenust pakub ka Specilized'i pood - huvitaks ennastki kas keegi on seal TT/TRI rattaga käinud ja mis tulemus on olnud?
Sisuliselt optimaalse asendi osas on mees nr. 1 vabariigis Indrek Rannama, kelle juurde jutule saamine aga ei ole lihte... http://rannama.wordpress.com/about/
Bike fit teenust pakub ka Specilized'i pood - huvitaks ennastki kas keegi on seal TT/TRI rattaga käinud ja mis tulemus on olnud?
Kui aega oodata on, säti end Rannama juurde.
Just värske kogemus olemas sealt laborist.
Kus on ikka harrastajatel tase: eraldistardi lenks, -raam, -jooksud, tilgakujuline kiiver, kombe,aerodünaamika. Ja et sellest veel vähe ei oleks, siis kohustuslik labor ka veel.erikr kirjutas:Kui aega oodata on, säti end Rannama juurde.
Ma oma tavalise MNT ratta, kiivri, jooksude ja riietega võin stardist ainult otse Selverisse piima järel sõita
Hmm, väga põnev! Ehk raatsid natuke pikemalt avada, mis sinuga tehti ja millised on resultaadid?erikr kirjutas:Kui aega oodata on, säti end Rannama juurde.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Antti, kuniks Erikr sõnumit toksib, siis veidi vanemat lugemist Eesti ühe kõveima maanteeratturi blogist. Kontekst ei ole küll TT, aga eks protsess on ilmselt sarnane.
Antti, võid ka mulle helistada. Käisin tema juures paar aastat tagasi. Superluks!Antti kirjutas:Hmm, väga põnev! Ehk raatsid natuke pikemalt avada, mis sinuga tehti ja millised on resultaadid?erikr kirjutas:Kui aega oodata on, säti end Rannama juurde.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tean, et asi ei olnud mitte tasemes aga füüsilistes valudes. Eesmärk oli teha rattasõit enda jaoks nauditavamaks.rai66 kirjutas:Kus on ikka harrastajatel tase:
If everything's under control, you're going too slow!
-
- Rattur
Hea nali !clx kirjutas:Antti, kuniks Erikr sõnumit toksib, siis veidi vanemat lugemist Eesti ühe kõveima maanteeratturi blogist. Kontekst ei ole küll TT, aga eks protsess on ilmselt sarnane.
Jah, nagu siin juba nimetati, ei läinud ma mitte Rannama juurde oma TRR aega parandama.
Asi oli hoopis selles, et iga 3+ tundi kestva maanteevõistlusega olen alati saanud reie nelipealihasesse räiged krambid ja
lihase põlvepoolse otsa vaevused on kestnud veel nädala peale võistlust.
Ausalt öeldes oli mul sellest piinast siiber ja proovisin löögile saada. Sain.
Protsess oli nagu Pullerits kirjutab.
Võttis mu sõitu videosse mõlemalt küljelt, mõõtis õigesti valitud stoppkaadritelt.
Sättis passatkat, filmis jälle, vaatasime koos üle, jälle sättimine.
Seletas lahti, mis on valesti ja mismoodi see mulle mõjub, ehk krampide juurpõhjuse.
Kuna ette nähtav muudatus tuli suhteliselt radikaalne, sai märgitud ka esmane seadistus vildikaga torudel ja sadulal ära.
Jättis minu valida, kas sõidan TRR uue või vana seadega.
Valisin uue. Krampe ei saanud, jalad käisid paremini ringi. Sain, mida mul vaja oli.
Loomulikult tänu suurele muudatusele sõiduasendis tuli distantsi teises pooles kannatada keha ja jalgade kokkusaamise piirkonnas vastikut tunnet ja valu, aga see oli ette ennustatav ja selle treenib mingi ajaga välja.
Ja sain ka lõpuks teada põhjuse, miks mul vasak põlv sõidu ajal väljapoole hoiab ja suhteliselt veidralt liigub.
Igati julgen soovitada.
Asi oli hoopis selles, et iga 3+ tundi kestva maanteevõistlusega olen alati saanud reie nelipealihasesse räiged krambid ja
lihase põlvepoolse otsa vaevused on kestnud veel nädala peale võistlust.
Ausalt öeldes oli mul sellest piinast siiber ja proovisin löögile saada. Sain.
Protsess oli nagu Pullerits kirjutab.
Võttis mu sõitu videosse mõlemalt küljelt, mõõtis õigesti valitud stoppkaadritelt.
Sättis passatkat, filmis jälle, vaatasime koos üle, jälle sättimine.
Seletas lahti, mis on valesti ja mismoodi see mulle mõjub, ehk krampide juurpõhjuse.
Kuna ette nähtav muudatus tuli suhteliselt radikaalne, sai märgitud ka esmane seadistus vildikaga torudel ja sadulal ära.
Jättis minu valida, kas sõidan TRR uue või vana seadega.
Valisin uue. Krampe ei saanud, jalad käisid paremini ringi. Sain, mida mul vaja oli.
Loomulikult tänu suurele muudatusele sõiduasendis tuli distantsi teises pooles kannatada keha ja jalgade kokkusaamise piirkonnas vastikut tunnet ja valu, aga see oli ette ennustatav ja selle treenib mingi ajaga välja.
Ja sain ka lõpuks teada põhjuse, miks mul vasak põlv sõidu ajal väljapoole hoiab ja suhteliselt veidralt liigub.
Igati julgen soovitada.
-
- Rattur