"kondiga"surfar kirjutas:Üldiselt clipi keskkoht peaks olema kondiga samal joonel.
Tõlge inglise keelde:surfar kirjutas:Üldiselt clipi keskkoht peaks olema kondiga samal joonel.
Seda ma juba tegin ja jep, ei leidnud miskit konkreetsetmart kirjutas:...Mati, googelda sisse - cleat position. sealt näed, et vennad vaidlevad siiamaani, kus peab jalalaba pedaali suhtes paiknema.
just, reaalselt võttes tunned talla alla vaid ühet konti, pöia sisekülje kõige laiemas osas. sellest kondist peab pedaali telg läbi minema. teine reegel on see, et jalalaba peab paiknema otse. ja kogu moosMati kirjutas:"kondiga"surfar kirjutas:Üldiselt clipi keskkoht peaks olema kondiga samal joonel.![]()
![]()
Allpool kirjutavad samuti, et jalalaba/klotsi asend pedaalil on vägagi individuaalne:Kirsa kirjutas:Võll peab jah päka all olema, aga kand on maitse asi.
Mulle näiteks meeldib kui kannad natuke sees, mõnedele jälle kannad väljas.
Ikka.miilits kirjutas:Mtb tegemist. Nurgamuutmisel peaks siis varbad väljapoole rihtima?
Mul on neid kiile üle, kui kellelgi vaja on. Specialized kingadel on see vääne kohe kinga sisse ehitatud ja Northwave talvesaabastega hakkasid põlved valutama. Kiil aitas.erikr kirjutas:On ka teine variant, et vajad hoopiski klotsi alla kiilu, mis kallutaks veidi jalapöida. Seda on võimalik katsetada ka seibi või plekitükiga klotsi raamipoolse kruvi all.miilits kirjutas:Mtb tegemist. Nurgamuutmisel peaks siis varbad väljapoole rihtima?