Kuidas ketti maha võtta???

Siia kõik hüvad nõuanded.
Kasutaja avatar
Kuldar
Trendirattur

Postitus Postitas Kuldar » 29. 04. 2006. 08:21

metslane kirjutas:
Mati kirjutas: kallis mati. äkki mängime seda mängu et sina oled röövik ja mina pritsin sind mürgiga.
.
kulla metsaline,
pealtvaatajana julgen tähele panna, et platsikohtuniku käsi on korduvalt oma rinnataskut kobanud (seal kus kollane ja punane kaart on).
Katsu nüüd ennast kaasmängijate suhtes pisut kontrolli all hoida!
Gravity is a Bitch

Kasutaja avatar
tõeline siga
Rattur

Postitus Postitas tõeline siga » 29. 04. 2006. 08:35

Äkki oleks võimalus kodanik metslase postitused ühe teema alla tõsta või automaatselt sinna suunata nt teema NÕIAMOOR ON VASTU.

Või ehk kirjutab kodanik metslane ise oma eelistused millised on siis tegelikult head jupid, mis ei kulu, trossid mis ei veni, ohuvabad rattateed, milliseid sõnu kasutada koertega rääkimisel, et vältida hammustamist: siis ka teistel edaspidi lihtsam. :idea:.....ja mille pärast ta üldse siin foorumis sõna võtab :roll:
BRAINDEAD AND HAPPY

Kasutaja avatar
kristjan07
Rattur

Postitus Postitas kristjan07 » 29. 04. 2006. 16:31

metslane kirjutas:ei tahaks kedagi käima tõmmata aga minu arust on kmc ja sram täielik pask.
tead mis praegu jätsid sa küll tropi mulje ja ennast harinud sa ei ole...srami ei oska kommenteerida, aga KMC on suurim keti tootja maailmas ja tegelt nt shimano ketid on KMC poolt toodetud...ja kui sa midagi ei tea siis ole vait

metslane
Rattur

Postitus Postitas metslane » 29. 04. 2006. 19:24

kristjan07 kirjutas:tead mis praegu jätsid sa küll tropi mulje ja ennast harinud sa ei ole...srami ei oska kommenteerida, aga KMC on suurim keti tootja maailmas ja tegelt nt shimano ketid on KMC poolt toodetud...ja kui sa midagi ei tea siis ole vait
kallis kristjanike seda et kmc shimanole kette teeb teadsin ma juba siis kui sina kolmerattalisega ringi vurasid.
millegipärast kmc kirjaga ketid ei kesta aga shimano kirjaga kestavad.äkki on põhjus nimes??kuigi jah üks aasta toodi kusagilt maale ka shimano hg73 ketti mis oli sama tase mis kmc kett.
olen need kmc ja srami tipud järgi proovinud ja millegipärast valin nüüd ikka shimano toodangu.

KristjanS
Rattur

Postitus Postitas KristjanS » 29. 04. 2006. 19:39

<OT> kulla metsalane, püüa vähemalt tsiteerimine ära õppida, irmus paha on sinu laga siin vaadata/lugeda. Kõigil teistel on asi selge aga sina....justkui jonniks vastu...</OT>
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...

Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood

Külaline

Postitus Postitas Külaline » 29. 04. 2006. 19:50

kristjan07 kirjutas: nt shimano ketid on KMC poolt toodetud...
polegi sellesse jõudnud süveneda.... ei tahaks kuidagi uskuda, et mu hg 7701 on taiwanis kmc tehases toodetud :? aga kmc kodukal on küll toote spets. all osad shima markeeringud olemas kuni ketini hg 73?? http://www.kmcchain.com/english/index.htm omal kogemus sram ketiga olemas... hinnang on selline, et ülejäänud jubinad peaks ka sram olema. mulle tundus, et päris 100% sram ei ole ideaalne shima süsteemi peal. proovitud kmc mulle ka ei meeldinud, kuigi oli suht keskpärane kett, aga sellist ennekuulmatut kiirvenimist pole mu silmad varem näinud. toetan ka üht varasemat siinset kommi, et ilma mõjuva põjuseta pole mõtet tavakinnitusega ketti lahti/kinni nikerdada. see lõpuni sõitmine on täitsa mõistlik mõte. puhastada saab ketti ka väga hästi, ilma lahti kookimata.

Kasutaja avatar
dr Holden
klassik

Postitus Postitas dr Holden » 29. 04. 2006. 20:17

metslane kirjutas:
Kuldar kirjutas:
metslane kirjutas: kulla metsaline,
pealtvaatajana julgen tähele panna, et platsikohtuniku käsi on korduvalt oma rinnataskut kobanud (seal kus kollane ja punane kaart on).
Katsu nüüd ennast kaasmängijate suhtes pisut kontrolli all hoida!
ma valiks punase värvi,see meeldib mulle rohkem.kuigi kollane on ka ilus värv.
Hei, moded, spannige see mees, kes 3 posti jutti paneb ilma sisulise point'ita.
Äkki aitab juba, aeg oleks metsast välja tulla ja inimeseks saada võis siis metsa (kännu taha ilma mölisemisvõimaluseta) jäädagi!?! Või kuidas :?

Vasta

Mine “Kasulikud näpunäited”