Ise sain juba väiksena võistluse koguemused kätte, aga siis jäid paar aastat vahele ja siis 2001 aasta läksin ilma erilise treeninguta (suvel igapäev 10 km

) TRM-ile. Sai siis 1300 millegiga välja sõidetud ja ise olin jummala rahul. Sealt edasi hakkasin juba kõvemini tegelema jälle. 2002 sai praegune ratas soetatud ja TEC-i sõitma hakatud. Esimest korda Mulgis alustasin liiga kiiresti ja poole teepeal surin. Lõpuks mingi 400+ koht. Kõrves olin juba targem ja ei paugutanud kohe ja sõitsin tuules ja mingi 200-ga koht tuli kohe. 02`olidki põhilised kohad mul 200 piiril. Parim koht oli Karksi 118. Hooaja kokkuvõttes 222. Eelmine aasta olin Mulgis juba 89 ja hooaja kokkuvõttes 106. Oleks saanud veel paremini, sest 2 võstlust jäid erinevatel põhjustel sõitmata ja sealt oleks äkki paar punni juurde saand. See aasta lähen Mulgis juba sinna 50 kanti sõitma (ei tea, kas saan, sest ratta trenni ei ole aega teha eriti) Aga koormustestide järgi peaks sinna ikka asja olema, kuna sügisese seisuga on hapnikutarbimine 5 võrra paranenud

.
Aga seda ka, et mine ikka pikale distansile, sest kui matkale lähed, siis jäädki sinna. Sõber sõitis ka alati matka, aga ükskord oli ta kogemata pandud pikale sõidule ja siis sellest ajast sõidab alati pikka

. Niiet ei ole vaja aega raisata matkamisega.
Ja seda ka, et kui sa enne võistelnud ei ole, siis võiks enne mingil väiksema osalejate arvuga sõitjatega võistlusel käia ja tunde sisse saada, sest muidu võid võistlustel ohtlikke olukordi tekitada ja sellega teiste sõidu ära rikkuda