tagajooksu/rummu ka oled vaadanud? võibolla tirriga midagi lahti.nerd04 kirjutas:õigemini hääl - tonks ja tonks igal täistiirul - samas hoolduses vaadati, kedrati ja leiti et keskjooksul pole absoluutselt midagi viga, loksust rääkimata. olen lausa hämmeldusesnimetatud hääl tekib sõites, käega vändates ei saa aru tõesti midagi. lähen lasen ennast maha
äkki ei olegi loks, on oopis lõtk?
kui jutt on profiilis olevast rattast siis peaks küll hammakad vahetatavad olema. vänt raami vastu jätab ju kohe chainstay peale jälje. ja on vändates ja vaadates aru saada kas kolks on hetkel kui vänt möödub chainstayst.nerd04 kirjutas:Tagarumm, kassett ja käikar + kett vahetati kuu aega tagasi ära, pedaalid vahetasin eile uute vastu. Relvastatuna uute teadmistega usun nüüd, et kas käib vänt vastu raami (vähem usutav) või on esihammakas viga (loomulikult keskmises). Kas need käivad ikka lahti ja on eraldi välja vahetatavad või mitte? Esihammakad?
See ei võta palju aega ega vaeva - tehakse sul hoolduses nagu naksti ära. Teine võimalus on omale vändatõmmits osta, aga seda asja läheb tarvis üsna harva. Üks idee veel - keti ühenduskoht teeb häält (teise mõõduga kui muud lülid) või on mõni lüli kinni roostetanud (uus märg kett võib üle öö roostetada) jne.nerd04 kirjutas:teame- selle jaoks on mingit müstilist tõmmitsat vajacowrider kirjutas:Võta vändad maha ja keera näpuga võllist, et kas käib korralikult.
mees ütleb, et tonks käib igal vändapöördel. siis ei saa kett olla.cowrider kirjutas:See ei võta palju aega ega vaeva - tehakse sul hoolduses nagu naksti ära. Teine võimalus on omale vändatõmmits osta, aga seda asja läheb tarvis üsna harva. Üks idee veel - keti ühenduskoht teeb häält (teise mõõduga kui muud lülid) või on mõni lüli kinni roostetanud (uus märg kett võib üle öö roostetada) jne.
kui tossuga sõitsin, siis oli mul ka alalõpmata nii.veiko kirjutas:Omal oli korra selline asi, et käisin rattaga hoolduses & järgi läksin nii möödaminnes ja tavaliste tossudega. Väntasin siis kodupoole ja iga vändapöördega käis klõps. Pidin juba suures vihas otsa ringi keerama ja "korra majja" lööma, kui avastasin selle klõpsu põhjuse... tossu pael, mis igal ringil vastu raami klõpsutas.Ehk siis viga võib olla teinekord suht ootamatus kohas.
nojah. cowrider sai tõele kõige lähemalePierre kirjutas:Kui siin saaks vea kohta panuseid teha, ma paneks oma raha "cowrideri" poolt juba kirjeldatud väljakeeramise ja määrimise peale.
<OT> And 12 points goes to........CobraVello</OT>CobraVello kirjutas:või ma panen mingit jumala lamba teksti praegu?