![Pilt](https://is.sportos.eu/bw_client_files/sportos/public/img_18/Image/mrm15-linnak.jpg)
Info: MTBest
Info2: Facebook
Raja teaser: https://youtu.be/T1VXaURGHrQ
Siin sarjas on selle sõidu nimeks "Avatud rada" ning uudis selle kohta on SIIN!Miki-Hiir kirjutas:Käis keegi matkasõidul? Kommentaare?
Pikale on üldse 378 registreerunutOkra kirjutas:360 ratturit ja mitte ühtegi kommentaari?
Kuna sa vastu vaielda ei luba, siis luba seletada. Kurtsin sinult kuuldud muret ka Mulgi rajameistrile, kes ütles, et krossiraja tagune osa jäi välja mingi torbikseene seal kasvamise pärast. Looduskaitse pani veto. Neil oli plaan ka lossimägesid kasutada, aga ka siin põrkuti samale seinale. Kahju!KaupoR kirjutas:See arvamus ei pretendeeri absoluutsele tõele, on pelgalt minu isiklik subjektiivne arvamus. Ei ole vaja vastu vaidlema hakata, küll võid aga omada teistsugust arvamust
Kuulsin sellest neljap. (30. apr.) Kuku raadiost. Täpsustuseks vast niipalju, et tegu oli Limatünnik nimelise isendiga. Aga jah, Loodukaitse all olevate taimede nimekiri Eestis on päris pikk. Kunagi ei tea, millal looduskaitsjad Sulle kaika kodaraisse viskavaddr Holden kirjutas:Kurtsin sinult kuuldud muret ka Mulgi rajameistrile, kes ütles, et krossiraja tagune osa jäi välja mingi torbikseene seal kasvamise pärast. Looduskaitse pani veto. Neil oli plaan ka lossimägesid kasutada, aga ka siin põrkuti samale seinale. Kahju!
Novot, nagu ma sulle eile juba ütlesin, siis ma ei tea(dnud) kõiki tagamaid.dr Holden kirjutas:krossiraja tagune osa jäi välja mingi torbikseene seal kasvamise pärast. Looduskaitse pani veto.
Sarnane plaan pilti toota on kavas igalt etapilt. Mitmes kohas võeti kaameraga otse liikuva auto pealt, kas see võis olla raputuse põhjuseks? Eks me saime eile mõnes asjas targemaks ning loodame, et juba Kõrvemaa metsadest tuleb parem pilt koos eelsalvestatud intervjuudega jne.HHS2000 kirjutas:Kui sarnane plaan on ka järgnevatel etappidel, siis soovitaks seda, et kaamerat kuidagi ehk stabiliseerida võiks. Kohati kippus pilt ekraani raputama. Muud pisiasjad ei vääri minu silmis norimist.
Keep up the good work!
Täpselt nii.dr Holden kirjutas:Mitmes kohas võeti kaameraga otse liikuva auto pealt, kas see võis olla raputuse põhjuseks?
Kas varasematel aastatel ei kasvanud need seened seal ?KaupoR kirjutas:Novot, nagu ma sulle eile juba ütlesin, siis ma ei tea(dnud) kõiki tagamaid.dr Holden kirjutas:krossiraja tagune osa jäi välja mingi torbikseene seal kasvamise pärast. Looduskaitse pani veto.
Lühikese raja pikkus rajameistri jutu järgi 28 ja pikal 51 km.Miki-Hiir kirjutas: Kui pikk see lühike rada tegelikult oli? GPS luges 28,55km, ratta spido luges 29,7km. Raja kirjelduses räägitakse ~28km'st.
10.8. Väljaspool tähistatud prügiala on söögipakendite, joogipudelite jms rämpsu rajale ja loodusesse viskamine RANGELT KEELATUD!
10. Olulised reeglid (http://www.mtbest.ee/et/etapid?competit ... tion=guide)
10.9. Punktides 10.1-10.8 sätestatud reeglite rikkumise korral võistleja diskvalifitseeritakse.
10.10. Diskvalifitseerimise aluseks on muuhulgas ürituse videosalvestus või fotod.
Ehk siis finišprotokoll on hetkel kinnitatud ning edasikaebamisele ei kuulu! Aga jälgime mängu! Kui kusagil keegi prügistab, andke kiiremini teada! Egas korraldajal igas rajalõigus silmi pole!7.10. Teateid võimalike vigade parandamiseks finišiprotokollis võetakse vastu võistlusele järgneva kolmapäeva õhtuni, meiliaadressil: info@mtbest.ee
Vajadusel võib mida iganes välja lugeda, sellest ju advokaadid elatuvadki! Aga kui on öeldud, et võistlusjärgsel neljapäeval kinnitatakse lõpuprotokoll, pole meil täna enam midagi teha!veloson kirjutas:Nojah, hästi mängitud. Vajadusel saab ka nii lugeda, et viimane aeg antud võistleja prahistamise osas koos video- ja pildimaterjaliga protestida oli 15:13 03.05.2015, tund pärast 100. lõpetanut. Paneb kohe teistmoodi vaatama, kui järgmine kord rajal vihmaussikest plastiku vahele pugemas näen.
Head enesetunnet lisab laubä õhtuks ka see, et "13.2. Protesti esitamise tasu on 30 eurot" foorumis sõna poetamise eest ei norita. Vähemalt veel 23:23 polnud arvet saadetud.
Kas tohib küsida, millise selgituse prügistaja oma teguviisile andis?dr Holden kirjutas:
Niipalju veel, et prahistajat isiklikult ei tunne (et ei jääks muljet nö suletud ringist) ning taunin täielikult tema tegevust! Võtan temaga kindlasti ühendust ning hoiatan! Olgu see lugu ka teistele õpetuseks!