sinu andmetel 73, tootja andmetel 72,3, firefoxi andmetel 75sqber kirjutas: Lisan veel juurde, et faili suurus on 73 MB
truth is out there
Tont tormas poodimatukas kirjutas:...Millegi pärast arvan, et kui oleks kaamera õla peal, siis oleks ratta peal filmitud lõigud mitte nii väriseva pildiga.
Igasugu äktsionite filmimise jaoks on silma jäänud sellise firma toodang.
...ühel sealsel lisajubinate lehel on välja kuulutatud ka õlakinnitus - saadaval 1Q2006 alates.
Peaks olema samas formaadis, mis treilergi, aga pole veel lõpuni selge.tair kirjutas:vägev treiler aga ikkagi kui pikk ja mis formaadis on päris filmmatukas kirjutas:mind ja ehk mõnda teistki huvitaks veel lisaks:
kui pikk on täisteos
mis vormingus on täisteos (DVD, Xvid)
Tänan juba ette.
holden kirjutas:...Kokku peaks puhast materjali tulema ca 30min.
30 min vs 308 min. Kuna koledalt kripeldab, siis kui pikk lõppversioon ikkagi tulebtont kirjutas:Info Haanja 100 filmi kohta. Kogu materjali maht DVD kujul on 20 GB. Film tuleb DivX-iks pakituna (sama mis treiler). DivX-i kujul maht 7,9 GB = 2DVD. Kogu filmi kestvus 308 min.
liida kokku ja jaga kahega! Saad kuldse keskmise .Mati kirjutas:30 min vs 308 min. Kuna koledalt kripeldab, siis kui pikk lõppversioon ikkagi tuleb
Pigem võiks mõni värkstuba välja mõelda idee või viisi, kuidas antud mahtu tarbijale normaalses formaadis (1tk, olgu ta siis VHS, DVD, CDR või mis iganes) oleks võimalik üle anda või kätte toimetada.Vihmamees kirjutas:Tundub et "haanjamihed" peavad väikestviisi DVD-de kõrvetamise värkstoa üles panema, huvilisi tundub jaguvat...
saatan kirjutas:Kas on ikkagi kuidagi võimalik soetada endale Haanja 100 dvd ja palju see maksaks Arvan,et ma pole ainuke kes sellest huvitatud on!!!! Oleks ju ilus jõulukink - mulle muidugi
holden kirjutas:Täisvärgiga on nii, et:
1. selle tegemiseks on kulunud aega ja raha
2. seda ei saa müüa, kuna keegi on nende lugude autor, mis taustal kõlavad
3. seda on võimalik endale saada, toetades annetusega püha üritust (HRK)
4. kel huvi, otsige foorumist üles selline tegelane, saatke oma soov talle privasse ning ta selgitab teile, kuidas ja kus jne.
Nii lihtne ongi, asi sobib täiesti näiteks jõulukingituseks, kuid kindlasti peab see igal tõelisel H100 fännil kodus olema.
P.S. Loodame tõesti fännide toele, et hea traditsioon jätkuks ning ka järgmisel aastal oleks midagi riiulisse panna.
Ja, teadke, et loata kopeerimine on piraatlus!
mul plaadid käes - vägav päris mitu tundi vaatamist, ja ennast saab näha ja naerda saab ja üldse on mõnus meenutus toredast päevast ning hea mälestus - soovitan soetadasaatan kirjutas:Kas on ikkagi kuidagi võimalik soetada endale Haanja 100 dvd ja palju see maksaks Arvan,et ma pole ainuke kes sellest huvitatud on!!!! Oleks ju ilus jõulukink - mulle muidugi
Kinno ka ei saa minna, sest ennast ei näidata. Kroonikat ka ei loe, kui kaanele ei saa.Overkilla kirjutas:Aga ma ei julge endale seda kinkida, sest äkki mind polegi filmil, kaameramehi nagu ei näinud ja mis ma võõrastest ikka vahin, küllalt nähtud.tair kirjutas: päris mitu tundi vaatamist, ja ennast saab näha ja naerda saab
Tss, seda ei saagi ju osta. Vast keegi ei kuulnud.AndreK kirjutas:Aga ära osta siis.
oled küll filmil, vähemalt esimeses lõigus kus oli pööreOverkilla kirjutas:Aga ma ei julge endale seda kinkida, sest äkki mind polegi filmil, kaameramehi nagu ei näinud ja mis ma võõrastest ikka vahin, küllalt nähtud.
Sellised mõtted on käinud küll asjaosaliste peas,aga kuna oli tegu esimese taolise ettevõtmisega,siis ei osatud kõike veel planeerida.Intervjuu eeldab mingi püstolreporteri olemasolu jne jne.Aga järgmisel aastal kindlasti tase tõuseb,teades ja tundes tegijaid.LauriA kirjutas:Enamus vaadatud. Super! Vägev!! V.a lõpp
Küsimused:
1. Mis bänd on intro taustaks?
2. Kas parimatega finishis intervjuusid ei tehtudki?
Ettepanek: mõne tugevama (esi6) osalise või lihtsalt guru kommentaarid-muljed võiks olla monteeritud põnevamate kohtade peale.
See polnud küll otseselt korraldajate paigaldatud mees,aga HRK vigastatud poeg küll,kes rada läbides ise käe murdis,kuigi mitte samal mäel.algaja kirjutas:Mis videost õppimist puudutab, siis selgus pilti vaadates, et üks rajaäärne mees Häälimäe laskumisel (pole selles päris kindel, ei orjenteeru Haanja mägedes) oli ohutuse seisukohast väga abiks. Sellel laskumisel oleks minusugune algajast hull kindlasti rajalt otse päris pikalt välja pannud ja ei tea, millega see jama oleks võinud lõppeda. Oksi oli seal kah päris tihedalt.
Tänud korraldajatele (kui see oli korraldajate mees) ja õpetuseks sõitvatele hulludele.