theyr.net andmetel kella kahest päeval jõuavad pilved ja sademed lõuna-Eestisse, start see-eest päikse käes

Suured õnnesoovid ja welcome to the clubRivo kirjutas:Ei saanudki sõitma minna![]()
![]()
![]()
Aga see-eest sain naiselt pisikese poja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eestlasele tüüpilineSEpp kirjutas:Minu poolest võib järgmine aasta teha Haanja120 - või kui soomlastele ära tahame panna siis võib ka Haanja140 teha
ma ei saa aru milles probleemprofit4 kirjutas:Eestlasele tüüpilineSEpp kirjutas:Minu poolest võib järgmine aasta teha Haanja120 - või kui soomlastele ära tahame panna siis võib ka Haanja140 teha. Peaasi, et saaks suurustada ja võimalikult kõigi asjadega ülepingutada, kaldun arvama et see Haanja100 on piisav, arvestades katkestajate hulka ja rajaolusid on sellest rajapikkusest maailm.
Seda ma arvan ise ka, et pikema puhul tekib rohkematel probleeme ajagraafikusse jõudmisega.profit4 kirjutas:Eestlasele tüüpilineSEpp kirjutas:Minu poolest võib järgmine aasta teha Haanja120 - või kui soomlastele ära tahame panna siis võib ka Haanja140 teha. Peaasi, et saaks suurustada ja võimalikult kõigi asjadega ülepingutada, kaldun arvama et see Haanja100 on piisav, arvestades katkestajate hulka ja rajaolusid on sellest rajapikkusest maailm.
smile kirjutas:...* Sõidu ajal sõin 2 banaani, ühe Geeli, ühe Extrani batooni, tanklates paar magusat saia soolaga, natuke Kalevi sokolaadi ja rohkelt jõujooki (5-5,5 l)...
Sellist infi võiks iga siin muljetav sõitja pannaSEpp kirjutas:...1 banaan, 2 snickersit, 3 liitrit vedelikku (ehk enda kaasa võetud 2 pudelit). Joogiks kasutasin tavalist Aura Ace mahla.
Polari kella järgi 5726 kcal. 0.6 l extrani, 1l Maximi, 2 Snickersit, 4 poolikut banaani TP, 1 Extran geel. Tiba jäin ikka energiakriisi küll, ca 70-80 km. Sel hetkel ka totaalsed jalakrambid. Mäest astusin üles külg ees, kuna vastasel juhul oleks reie tagumine külg krampi kiskunud. 90-100 km. Juba tiba lihtsam.Mati kirjutas:smile kirjutas:...* Sõidu ajal sõin 2 banaani, ühe Geeli, ühe Extrani batooni, tanklates paar magusat saia soolaga, natuke Kalevi sokolaadi ja rohkelt jõujooki (5-5,5 l)...Sellist infi võiks iga siin muljetav sõitja pannaSEpp kirjutas:...1 banaan, 2 snickersit, 3 liitrit vedelikku (ehk enda kaasa võetud 2 pudelit). Joogiks kasutasin tavalist Aura Ace mahla.Pakun, et see on heaks teadmiseks kõigile, kuna selliseid sõite ju palju pole ja iga selline inf kasulik.
Lisaks võiks kommenteerida, kas selline söök ja jook oli piisav
Täiendan enda koguseid - üks pudel on ikkagi 0,75l - st jõin ikka 1,5 l vedelikkuMati kirjutas:smile kirjutas:...* Sõidu ajal sõin 2 banaani, ühe Geeli, ühe Extrani batooni, tanklates paar magusat saia soolaga, natuke Kalevi sokolaadi ja rohkelt jõujooki (5-5,5 l)...Lisaks võiks kommenteerida, kas selline söök ja jook oli piisavSEpp kirjutas:...1 banaan, 2 snickersit, 3 liitrit vedelikku (ehk enda kaasa võetud 2 pudelit). Joogiks kasutasin tavalist Aura Ace mahla.
Uskumatult ökonoomne mootorSEpp kirjutas: Täiendan enda koguseid - üks pudel on ikkagi 0,75l - st jõin ikka 1,5 l vedelikku- eksisin ennist. Minu jaoks oli piisavalt.
TP-des ei joonud, küll aga haarasin 60 ja 80 peal mõned hapukurgid.