ps. hullupaberid võtaks heameelega välja, aga võib panna ka kohalikule nimekaimust residendile postkasti

....Minu ratas oli peale 100km raja läbimist (sõidu ajal tuli ca 3-4 tundi vihma) küll väga porine
Kindlasti suurendaks see taas korralduskulusid, aga mõnel võistlusel on olnud survepesuri operaatorid korraldaja poolt. Tagab suhteliselt ühtlase (hea, normaalse või halva) tulemuse ja ajakulu. Suhteliselt masendav oli järjekorras vaadata sõitjate endi nii valesid ja ajakulukaid töövõtteid kui ka lakkumist, mis peaks eelnema vaid ratta müügiks ettevalmistamisele.holden kirjutas:ErikT tegi Kubijal hää ettepaneku ning loodan, et järgmisel sajal või õigemini selle järel saab rattapesulas olema 4 survepesurit ratta lakkujatele ja lisaks veel 6 nn aiapüstolit suurema saasta mahapesijatele. Vahest siis ei teki ka nii pikka järtsu.
See oli heaKaupoR kirjutas: Mõned aastad tagasi oli mul kaasas oma ämber, nuustik, šampoon ja harjad. Sain pestud väljaspool järjekorda. Veidi rohkem on võimlemist aga kokkuvõttes ajaliselt kiiremini.
Kuldar kirjutas:ma eile mõtlesin sama asja kuna varem lihtsalt ei viitsinud rookida. Sellist paakunud kitti ma ei mäleta.ivoSKP kirjutas: - nii kokkukleepuva mudaga sõitu pole minul õnnestunud varem sõita, ka 2009 aasta H100 muda on minu mälus vesisema konsistentsiga ja päev hiljem rattalt lihtsama jõupingutusega eralduv.
kuna ükski vahuballooniga abimees ega sisekummi annetaja pole märku andnud, siis kordaks üleskutset - tahaks ära klaarida!Või kellelegi jäi meelde kes kaasvõistlejatelt konkreetselt mulle lohvi andis, 20-30 min tagajärjetu lunimise peale kuhjus lõpuks ühekorraga 3 resulatiivset päringut. Ma otsiks selle mehe ise üles.
Numbrit küll vaatasin, aga nagu lehm oleks keelega üle käinud, läind! Mingi aeg tagusin seda nagu mantrat, aga operatiivmälu sai vist täis.
Ei tea kas sulle või kellegile teisele laenasin välja sellise komplekti kilekotis: SKS balloon, Topeak tööriist, Shimano kodaravõti, Schvalbe SV14A sisekas.
Just hoian seda kilekotti käes, õhukumm on küll siit kotist lahkunud.Jäm kirjutas:Ei tea kas sulle või kellegile teisele laenasin välja sellise komplekti kilekotis: SKS balloon, Topeak tööriist, Shimano kodaravõti, Schvalbe SV14A sisekas.
Minu number oli 71, kellele laenasin tolle numberit ei näinud. Kui keegi nende tundemärkide järgi ära tunneb, andke teada.
55943937
Ma kandideeriksin KGK sõidusärgile, ehk on selle taskus Tartu nelikürituse buff kah veel alles. Helistan ja tulen ise särgile Tallinnas järgi.holden kirjutas: 3. Kott nr 104 (Margus Mikson) koos pudeliga, samas kotis ka KGK pikk sõidusärk ja Onnline varrukad.
Aga sa katsu siis jaanuaris oma prouaga ettevaatlikumalt toimetada. Muidu võib septembri lõpuks taas ärevaks minna!reakas kirjutas: Enda plaan särk 4. TP'st uuesti kaasa võtta sai 75. kilomeetril tagasilöögi kui proua mind sünnitusmajja poja sündi vaatama kamandas.![]()
Järgmine aasta olen igatahes uuesti stardijoonel, et jälle täispikk raviseanss kirja saada
tuleks ka järgmine nädal asjadele tallinnasse järgi. helistan kindlasti ette.holden kirjutas: 1. Juba varem räägitud Komo vest ja pump numbriga 266 (need vist käivad kokku).
http://www.haanja100.ee/et/component/co ... la100-infokapuuts kirjutas:Sorry offtopicu eest aga küsimus korraldajale Haanja Jala100 raja kohta. Mis pinnasega rada on? Asfalt,metsatee,kõva pinnas, pehme pinnas?
Loodan, et said vastuse, aga see on jah rattafoorumi jaoks tõsine off-topic! Hääl juhul on ÜKE teemades selliseid asju saanud arutada....kapuuts kirjutas:Sorry offtopicu eest aga küsimus korraldajale Haanja Jala100 raja kohta. Mis pinnasega rada on? Asfalt,metsatee,kõva pinnas, pehme pinnas?