Huvitav, kas teil siis tagumine pidur vasaku käe allaMina joon ainult parema käega ja vasakuga roolin. Vastupidi on vast võimalik väga siledal teel. Olen tähele pannud, et enamus joob parema käega....

Huvitav, kas teil siis tagumine pidur vasaku käe allaMina joon ainult parema käega ja vasakuga roolin. Vastupidi on vast võimalik väga siledal teel. Olen tähele pannud, et enamus joob parema käega....
erikr kirjutas:.... samas nõustun nendega, kes on tähele pannud, et enamus joob parema käega, ka grupis. valides hetke siledal maal või ülesmäge on ilmselt eelduseks see, et keegi pidurdamisega ei tegele.
Mina joon alati parema käega ja sellest tulenevalt on külge jäänud väga halb komme - esipiduriga pidurdamine. Paar korda on ikka kätte maksnud - kukkunud selle pärast ei ole aga tagaratas on õhus käinud küllalt.Road kirjutas:Pudelit võtan ainult vasaku käega kuigi olen paremakäeline. Seejuures on mul esipidur paremal. Lapsest saati nii harjunud. Ja tähtsamaks pean ikka esipidurit.
Ja mis seal siis põhjenduseks oli toodudRoad kirjutas:Olen kunagi lugenud venekeelset uurimust umbes samast asjast. Nimelt mõtlesid mingid targad välja miks sobivad ühtedele (jalgratturitele) vasakud kurvid, teistele paremad. Mina näiteks tunnen end kiires vasakkurvis natuke kindlamalt kui paremas... .
Olen paremakäeline, aga vasakkurvi on parem võtta... ju siis on jutul ivaRoad kirjutas:Vat enam täpselt ei mäleta või ei oska sõnastada nii et kõik aru saaksid. Aga uurimus jõudis lõpuks taskaalu organiteni ja selleni miks ei tohi pead kaasa kallutada. Minu meelest lõppes jutt sellega et paremakäelistele sobivad vasakud paremini ja vasakukäelistele paremad. Seda muidugi laiemas laastus. Aga usun et kõigil on kurvi suunas oma eelistus. Oled siis sellele mõelnud või mitte.
kusjuures ei vii, kuulan ikkagi vasaku kõrvaga aga parema käega sügan vasakut jalalabarallik kirjutas:Kuna oled paremkülgne, siis täpsusta teistele ka, et viid telefoni VASAKU käega PAREMA kõrva juurdewest kirjutas:pudelit paremaga, lenksu vasakuga, kääre paremaga, telefoni kõrva juurde vasakuga jne.![]()
aga üldiselt olen paremakäeline