No ei olnud seal mingit üle sõitmist. Juba eelnevalt on siin ju kommenteeritud, et poolmaratoni liidreid jälitavast grupist esimesed sõitsid nii nagu korraldaja oli ette näinud tee pealt maha. Kuna aga oli kahtlus, et rada ei lähe sealt (sest kodulehe peal on üleval vale info), siis küsiti turvaja käest üle kuhu minema peab ja tuli vastus, et poolmaraton läheb otse. Selle peale alles keerati ringi ja mindi tee peale tagasi. Mis üle sõitmisest siin saab juttu olla kui neile öeldi, et sinna tuleb sõita? Ilmselgelt ei olnud turvajale siiski selgelt öeldud, kuhu poolmaraton minema peab.peetertarvis sen kirjutas:Algas asi nii, et tõepoolest sõideti rajaturvajast nö.üle.Seda siis poolmaratoni liidreid jälitava grupi poolt.Mis põhjusel, pole meile teada. Pole ka teada, miks rajaturvajast noormees seepeale nii ähmi täis läks, lindi eest võttis ja ratturitel otse minna lubas.Kõik turvajad olid eelnevalt kättpidi kohale toodud, selgitatud, kuspoolt ratturid tulevad ja kuhupoole minema peavad.
Tähistus oli antud kohas, nagu ka kõikjal mujal, olemas.Enamgi veel, mahapööret tähistavast noolest 5 meetri kaugusel oli veel teine, kinnitav nool, lisaks kaks tähistuslinti.
Tüübile, kes siin ülalpool väitis, et tähistus puudus, soovitaks kaineks magada, prillid ette panna ja vaadata kasutaja rattahundi poolt filmitud videot Keava mägede lõigust. 27:58 kuni 28:03 on kõnealune koht näha.
Ja nüüd tekib mul küsimus, kas see on korraldajate ametlik seisukoht, et nende poolest oli kõik väga hästi tehtud ja kogu jama, mis toimus oli osalejate süü? Kui ei ole, siis ehk võiks inimesed, kes korraldustiimi nimel sõna võtavad, minna väikesele suhtlemiskoolitusele, sest kui peale esimest korraldajate poolset kommentaari jäi mulle mulje, et ma olen lihtsalt pahatahtlikult ja julmalt rajaturvajast üle sõitnud, siis nüüd tuleb veel välja, et ma olen veel alkohoolik, pime ja loll ka takkaotsa, sest ma julgen väita, et kõik ei olnud selles kohas korras ja ei olnud minu süü, et ma valesti sõitsin.