Mati kirjutas:mart kirjutas:...Milleks jagada infot, mis võib sind poodiumist ja sponsorrahast ilma jätta.
No jah, eks ta nii võib olla küll. Samas ajab see igas valdkonnas toimuv "salatsemine" sellises korporatiivses ühiskonnas nagu Eesti on, pehmelt öeldes naerma.
Asjast rääkides, siis ma pakun, et see paariaasta tagune süsteem koosnes millestki muust. Nt Michelini rehvid ja mingi tava pöid

.
Kahjuks ei ole olukord nii põnev,et hoitakse saladuses või miskit sellist.Lihtsalt ollakse trennis ja pole aega ladrata netis
Ok,tegelikult on veel lihtsam:sai proovitud jumal teab millega,oli tore ja aitab kah.Edasi tubular jooksud alla ja ok.Nüüd pigem pakub pinget,et millised tubular jooksud(ikka edevamad),kummid.Arvan,et 23 laius veereb paremini kui 21,proovin ära jne.
Eks ajapikku leiutamise huvi kaob,kõik head asjad ju poeski olemas.
Mul oli amordilukk lenksul juba siis,kui ükski amorditootja ei tootnud neid veel.(kusjuures nüüd pigem ei kasuta üldse lenksulukku)
Tubelessid olid juba siis,kui tubelesse polnud jne.(nüüd nii ja naa,vahel teen tavakummi tubelessiks,vahel panen tubelessi,ühel tootjal on see juba tubelessina kerge jne.)
Ammu oleks ka juba MTB tubulariga toimetanud aga kummivalik nendele on nutune.Dugast tundub jube(see võib meeldida maailmameistrile Frichile,aga minule ei),Tufo kolmest mudelist kaks võivad olla ok aga 1,95 laius ei tundu minule tsainikule enam kaasaegne nägemus hästi veerevast madala rõhuga kummist jne.
Noh nüüd tegutsed lihtsalt rutiinist ja ilma erutuseta,ehk kommentaarideks ei tule nagu vaimu peale.Äge moment on möödas.
Ja kes selliste asjadega tegelevad suure tuhinaga,siis nad ei ole mitte ajast maha jäänud,vaid vastupidi,mul kade meel,et ei oska/viitsi ise enam nautida seda leiutamist.