Kui küsija plaanib juurde osta, siis ta ka niimoodi küsib. Ja seda kummiteema all. Sa ei saa kunagi vastust, et "osta hoopis see", kui küsid lihtsalt - kas see kumm kärab? Kaks eri teemat.Mati kirjutas: Julgeks sulle nats vastu vaielda, konstruktiivselt siis
1. Kui ka on üks kummivalik olemas, siis on ju alati võimalik juurde osta sobiv. Äkki on küsija seda ka juba plaaninud. Arvan, et enamuses tõsisematel või kogenenumatel on enam kui üks paar viewtopic.php?p=41893&sid=f95bf6a3522b1 ... ab8d#41893
2. Arvan, et kummihirmud ei ole üle paisutatud, samas kindlasti pole see teema primaarne võistluse puhul. Kui sõitja üldine tase ei ole tugev, siis seda olulisem roll on psüholoogilisel tugevusel (mental stength), ehk sellel kuidas sa ennast enne sõitu ja rajal tunned. Kui ei usalda oma oskusi ja TEAD, et kumm võib vale olla, siis puht sellest võib probleem tekkida. Ässad panevad slikiga ka mudugi tuusalt, ses ma ei kahtle .
Jah, enamusel on vähemalt kaks paari, kes ikka paarisaja sees sõidavad. Minul on nt kolm tavaliselt - treeningslick, võistluspoolslick ja võistlusknobby. Mudakummi investeeringut olen pidanud mõttetuks arvestades et neid sõite on minul aastas 1-2, kus seda tõesti vaja läheb.
Oma 2. punkti all oled just seda korranud, mida mina mõtlesin, mitte vastu vaielnud. See, kui keegi su kummid ilgelt maha teeb, tekitabki juba hirmu ette. No ja just sellepärast polegi vaja põdeda ja kuulata, mida nö targad räägivad, vaid lihtsalt rajale lennata.