Maxxis Ignitor UST
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Maxxis Ignitor UST
Nimelt asi selles et Haanja100-kas oleks plaan mingid hummid soetada.Kuna väga suur kummispetsialist pole (näiteks terve selle aasta elioni panin ühtede Maxxis kummidega ) siis ehk keegi kellel on kogemusi Ignitor kummidega-arvatavasti tuleb H100 märg ja mudene-kas ignitor õigustab ennast sellistes rajaoludes? Või siis on kellegil mõni muu soovitus hea kummivaliku suhtes raskemateks oludeks?
Re: Maxxis Ignitor UST
Kui sa just H100-t võitma ei lähe, siis kummi valik on suht tagumine mure. Tolle raja peal on sedavõrd erinevaid nüansse, et valik on seinast seina. Ja lõunaeesti märja savi jaoks pole vist ükski kumm parim - savi kitib misiganes mustri kinni.MiCC kirjutas:Nimelt asi selles et Haanja100-kas oleks plaan mingid hummid soetada....
H100 nõuab põhiliselt, et vaim oleks valmis ja tehnika peaks vastu. Kui need alt veavad, pole õigest kummi valikust mingit kasu.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Re: Maxxis Ignitor UST
samas on see ka õige jutt jahmart kirjutas:H100 nõuab põhiliselt, et vaim oleks valmis ja tehnika peaks vastu. Kui need alt veavad, pole õigest kummi valikust mingit kasu.MiCC kirjutas:Nimelt asi selles et Haanja100-kas oleks plaan mingid hummid soetada....
Ma olen 3 H100 Ignitoriga sõitnud. Sel aastal aga mitte. Kumm on kulunud liialt. Esimesel aastal, nagu ilmselt kõik teavad oli väga märg ja pehme. Ignitor oli praktiliselt uus. Kumm töötas. Samas, oli ka kogemusi mudas väga vähe, võibolla praegu vaataks asjale teise pilguga kui sama tunnet kogeks. Ise aga valisin selle aasta tagumiseks mitte enam ignitori vaid Michelin Countri Traili http://www.mtbr.com. Kuna ignitor ja larsen on ikkagi pigem kuiva ilma krossikad, siis oli soov omandada ka 1 enamvähem mudakumm. Käisin täna ka testimas uut "Massimõrvarit" ja vorstika järgset uut versiooni. Kumm töötab hästi märjas-mudas, kuid mitte nii hästi okastel-lehtedel. Muster ei ole piisavalt terav et sellest läbi tungida. Samas, kui rõhk on suht kõrge(mis mulle meeldib), siis töötab ainult kummi keskosa, kus jääb nubludest väheks. Maitse asi nagu öeldakse. Ignitor aga meeldis mulle väga märjal heinal, ainult ragises all ja liikus.
There are no races, only countries of people Chuck Norris has beaten different shades of black and blue.