Või mingeid sama teemalisi linke.
Lasin võistlustel vahu sisse kas nüüd tuleb kumm ja pöid puhtaks küürida ja mingi muu mögaga auk ära lappida

kuskilt just kuulsin, et keegi oli käinud parandamas ust kummi kummitöökojas. vulkaniseeriti samamoodi nagu autokummigi.www kirjutas:Kas kellelgi on olnud kogemust, mida jagada, kuidas parandada ust kummi![]()
Või mingeid sama teemalisi linke.
Lasin võistlustel vahu sisse kas nüüd tuleb kumm ja pöid puhtaks küürida ja mingi muu mögaga auk ära lappida
sõltub august.mart2 kirjutas:Kui paikama l@hed, siis lase kindlasti v@ikene 'seen' panna, lihtne paik v6ib j@@da n6rgaks.
ühe kummi conti twister olen lasknud ära vulkaniseerida peab korralikultUrmasL kirjutas:Sai ka UST kumm ära lõhutud. miski 4-5mm pikk lõige täpselt kummi keskel. Mida peaks tegema?
Panema käsitsi tavalise lapi?
Panema käsitsi spets UST lapi? (poes miski 100 eek)
Laskma autokummi paranduses peale kleepida?
Kuidas rahval kogemused on?
Väike juhend suurematele lõhedele: http://www.utahmountainbiking.com/fix/t ... dryfix.htmGunnar kirjutas:Silikoonribadega olen kursis, aga suuremaid lõhesid sellega vist ei paika?
Õhk võib tubeless kihi vahele pääseda ühest kohast ja välja hoopis teisest kohast. Suht lootusetu on sellisr rehvi parandada. Viga tekib reeglina soovitatavast madalama rõhuga sõitmisel.UrmasL kirjutas:Jällegi jäi silma järgi väga hästi. Peale pumpamist täpselt sama asi. Mullitab august nii mis jäksab. Milles asi?
Mul oli sama lugu, liimisin sigaretipaki suuruse paiga augu kohale, aga ei midagi, mullitas edasi. Lasin vahtu- ei aidanud, lõpuks aitas Schwalbe doc blue.Rivo kirjutas:Õhk võib tubeless kihi vahele pääseda ühest kohast ja välja hoopis teisest kohast. Suht lootusetu on sellisr rehvi parandada. Viga tekib reeglina soovitatavast madalama rõhuga sõitmisel.UrmasL kirjutas:Jällegi jäi silma järgi väga hästi. Peale pumpamist täpselt sama asi. Mullitab august nii mis jäksab. Milles asi?
Kui nii susiseb, siis peaks vahtudest ja lateksitest suurem abi olema.Nongrata kirjutas:Mul oli sama lugu, liimisin sigaretipaki suuruse paiga augu kohale, aga ei midagi, mullitas edasi. Lasin vahtu- ei aidanud, lõpuks aitas Schwalbe doc blue.Rivo kirjutas:Õhk võib tubeless kihi vahele pääseda ühest kohast ja välja hoopis teisest kohast. Suht lootusetu on sellisr rehvi parandada. Viga tekib reeglina soovitatavast madalama rõhuga sõitmisel.UrmasL kirjutas:Jällegi jäi silma järgi väga hästi. Peale pumpamist täpselt sama asi. Mullitab august nii mis jäksab. Milles asi?
Värvi vahe :DUrmasL kirjutas:Kas on mingi reaalne vahe ka lateksitel? Eclipse, Schwalbe blue doc, DT Swiss, Stans?
Kui sa panid sinna tavalise väikse siserehvi paiga, on punnitamine täiesti loogiline. Rehvitöökodadest saab igaüks väikse väljamineku eest korralikud paigad, mis mõeldud tubelesside parandamiseks. Suurused hakkavad nii pöidlaküünega võrreldavast ja lõpetades käteräti suurustega. Ainuke miinus nende juures see, et nikerdamist ja nokitsemist nende paigaldamisega rohkem, kuid pluss see, et korraliku ja hoolika paigalduse puhul ei jää midagi punnitama (ka. max. rõhu juures)Olts kirjutas:Ise olen paiganud Michelin Jet S-i 5mm pikkust lõhet sinise Hutsi paigaga ja peab hästi. Ainult, et kuna kangas oli kahjustatud, punnitab peale pumpamist augu natuke laiali. Sinna võib väikseid kivikesi vahele minna ja omakorda viga teha.
Shwalbe sinist pole kasutanud, küll aga ülejäänuid, mis valget värvi. Valged põhinevad vanal tuntud PVA liimil st tegu põhimõtteliselt lateksiga. Stansi eelis on, et lapib augud tõepoolest paremini. Samas ei saa ka Stans hakkama ülisuurte lõikeaukudega, mis nt tekivad sõidul üle pudelipõhja. Siis tuleb auk lappida klassikalisel moel. Ise kasutan lappimisel auto(poe) siniseid lappe.UrmasL kirjutas:Kas on mingi reaalne vahe ka lateksitel? Eclipse, Schwalbe blue doc, DT Swiss, Stans?
OT: Kust selliseid saab?mart kirjutas:1. Kasutusel ainult ventiilid, mille südamikku saab välja keerata.
Dtswiss, FRM, uus Mavic. Iga korralik saksa pood pakub :estlandeer kirjutas:OT: Kust selliseid saab?mart kirjutas:1. Kasutusel ainult ventiilid, mille südamikku saab välja keerata.
Mul on üks selline peale vahtu kasutamist jooksis kinni ja ei saa enam lõpuni puhtaks. Tahaks asendust leida.
Tänud, nüüd tean, et ka eestist võimalik saada. Samas ET-kodukal pole eraldi ventiilist juttu, kuid pildil on ta olemasarvoest kirjutas:Taoline vahetatav südamik oli kaasas Et-Bikes müüdava tubelessi paranduse komplektiga:
http://www2.et-bike.ee/product_info.php ... ts_id=1274" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas keegi oskab öelda, milleks see hargi ja auguga kummist jublakas on?mart kirjutas:Dtswiss, FRM, uus Mavic. Iga korralik saksa pood pakub :estlandeer kirjutas:OT: Kust selliseid saab?mart kirjutas:1. Kasutusel ainult ventiilid, mille südamikku saab välja keerata.
Mul on üks selline peale vahtu kasutamist jooksis kinni ja ei saa enam lõpuni puhtaks. Tahaks asendust leida.
Sellega saad ventiili sisse/välja keerata.Olts kirjutas: Kas keegi oskab öelda, milleks see hargi ja auguga kummist jublakas on?
pildi alusel pakun, et see pole kummist vaid plastikust. vajalik ventiilisüdamiku väljakeeramiseks. ventiilisüdamiku võti või nii....Olts kirjutas:Kas keegi oskab öelda, milleks see hargi ja auguga kummist jublakas on?
Täpselt nii, ratas pöida pidi rippuma, kumm tühjaks ja lateks ettevaatlikult ühest servast sisse niristada. Õnnelikul juhul saad kummi taas täis lüüa põrandapumbaga.Teist serva ära näpi.UrmasL kirjutas:Kuda ma seda latexit kummi sisse panema peaks? Kuna kumm mul ikka enam-vähem peab, siis laseks õhu välja ja prooviks ühe serva võimalikult vähe randist lahti ja sealt vahelt latex sisse? Tavalise mavicu ventiili vahelt ju ei saa sisse ajada?
Ma panen nüüd paugumart kirjutas:Täpselt nii, ratas pöida pidi rippuma, kumm tühjaks ja lateks ettevaatlikult ühest servast sisse niristada. Õnnelikul juhul saad kummi taas täis lüüa põrandapumbaga.Teist serva ära näpi.UrmasL kirjutas:Kuda ma seda latexit kummi sisse panema peaks? Kuna kumm mul ikka enam-vähem peab, siis laseks õhu välja ja prooviks ühe serva võimalikult vähe randist lahti ja sealt vahelt latex sisse? Tavalise mavicu ventiili vahelt ju ei saa sisse ajada?
Seal on vahest mingit kiudu vms ka sees, see ummistab süstlanõela kiiremini kui sa jõuad "kavalpea" öelda.Mati kirjutas:Ma panen nüüd paugumart kirjutas:Täpselt nii, ratas pöida pidi rippuma, kumm tühjaks ja lateks ettevaatlikult ühest servast sisse niristada. Õnnelikul juhul saad kummi taas täis lüüa põrandapumbaga.Teist serva ära näpi.UrmasL kirjutas:Kuda ma seda latexit kummi sisse panema peaks? Kuna kumm mul ikka enam-vähem peab, siis laseks õhu välja ja prooviks ühe serva võimalikult vähe randist lahti ja sealt vahelt latex sisse? Tavalise mavicu ventiili vahelt ju ei saa sisse ajada?Eeldades, et lateks lapib imepisikesed augud probleemivabalt (mida see ka teeb), siis võimalikult peen süstlanõel abiks? Ehk paned läbi rehvi (veerepinna). Teoreetiliselt peaks toimima ja jääb ära rehviäärega jamamine.
Peaks sobima küll. Omal positiivne kogemus olemas.raulk kirjutas:...Kas lateks ja vaht ei sobi oma vahel kokku ?
siis sul pigem vedas, ehk erand kinnitab reeglit. kui mõelda, et lased polüurataanvahu vesialuselise lögaga märgunud pinnale, siis ma erilist nakkumist küll ei ootaks.Mati kirjutas:Peaks sobima küll. Omal positiivne kogemus olemas.raulk kirjutas:...Kas lateks ja vaht ei sobi oma vahel kokku ?
Siis mul vedanud kaks korda - bike'l ja maantekal.erikr kirjutas:siis sul pigem vedas, ehk erand kinnitab reeglit. kui mõelda, et lased polüurataanvahu vesialuselise lögaga märgunud pinnale, siis ma erilist nakkumist küll ei ootaks.Mati kirjutas:Peaks sobima küll. Omal positiivne kogemus olemas.raulk kirjutas:...Kas lateks ja vaht ei sobi oma vahel kokku ?
PVA = polyvinyl acetateUrmasL kirjutas:Kui palju võiks PVA liimi koostis erineda eelpool mainitud spets lateksitest?
Uhhmart kirjutas:PVA = polyvinyl acetateUrmasL kirjutas:Kui palju võiks PVA liimi koostis erineda eelpool mainitud spets lateksitest?
spets lateksi põhierinevuse leiad siit:
http://www.freepatentsonline.com/3881537.html" onclick="window.open(this.href);return false;
On küll abi - nirista julgesti.UrmasL kirjutas: Eclips'i ... Et kui ma nüüd tavalist PVA'd juurde niristaks siis kas võib sellest abi olla?
Sõitmise ajal kui segu uhkelt mööda kummi ringi loksus?UrmasL kirjutas:Eclipsi panin sisse möödunud neljapäeval. Eile (neli päeva hiljem) oli õhu pidamine küll paranenud, kuid 4h jooksul kukkus ikka 2,5at->1at
vaht vastavalt juhendilesk8erboi kirjutas:...mida kasutada ja kuidas?...
Mul peaaegu sama halb õnn kui Gunnaril - ca tosin augukest hankinud kevadest saati. Aru saab vaid väikese niiske pleki tõttu. Stans. Õhk välja ei roni. Tõsine vaev oleks kõiki neid lappima hakata.Rivo kirjutas:Ma pakuks, et võta kumm maha ja paika seestpoolt ära. Lateksi võid hiljem ennetuse mõttes sisse lasta.
Igati korralikud paigad on nt. NEED