lateks
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
- vigurivänt
- Rattur
Re: lateks
Hooaja on mingi vedel ollus ilusti sees loksunud. Kulbitäis loksub ikka sees, kas ka kasu on olnud pole fikseerinud.seen kirjutas:Kas kasutate ka UST kummide puhul torkekindluse suurendamiseks lateksit või on see rohkem tavakummide õhukindlamaks muutmise teema? Kas teatud aja jooksul kuivab lateks kummis ära või muutub vedel lateks
kõlbmatuks?
Tark ei torma!
Ühinen Viguri arvamusega. Ise kasutan oma poe kaupa - Doc Blue-d.
Ei teagi kas kummid ei ole katki läinud tänu või vaatamata sellele ruginale.
Ei teagi kas kummid ei ole katki läinud tänu või vaatamata sellele ruginale.
Minu tagumine UST kumm on täis püsinud just tänu Stansi ollusele. Viimati lugesin 40 punkti, kust tagakummikst stansi välja immitseb. Enamus kohtadest visuaalselt mingit auku ei näe, aga kümmekond lõhet ja auku on näha.Aga pumpama peab korra kuus. Rajal olen ainult korra Stansi toimet täheldand, muudel juhtudel on mögin tegutsenud märkamatult. Võtsin eile kummid maha, Stansi oli vedelal kujul veel kuskil pool kogust järel, pistsin purki uut hooaega ootama.
Ratas on minu hobi, mitte elu
oota.meenub et eile õhtul tõmbasin naela kummist välja. lähen vaatan kas on veel täis. on täis. kummi sees loksub väike tilk statoili vahtu.
Jäi siiski arusaamatuks - Stans väidab, et lateks toimib olenevalt ilmastikust kuni 3 kuud. Kas see tähendab, et selle ajaga lateks kummis kuivab või kaotab ka vedel lateks oma omadused? Kas on mõtet vedelat ollust asendada või tuleb lihtsalt juurde valada kui midagi enam ei loksu.
seen
Potsiku peal ütleb, et on vaja ka "värskendada" kuna kaotab aja jooksul paikamisomadusi.