arvamused-maxxis cross markidest
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
arvamused-maxxis cross markidest
minu arvamus nendest head aga kes soovib osta võiks lugeda just siit.arvan et sobivad ideaalsed võistlus kui ka treening kummid
Re: arvamused-maxxis cross markidest
kust siit saab lugeda?rattur11 kirjutas:minu arvamus nendest head aga kes soovib osta võiks lugeda just siit.
mitmetelt kõvadelt sõitjatelt olen kuulnud arvamust, et meie oludesse crossmark ei hästi sobi ning nad on neist loobunud.rattur11 kirjutas:arvan et sobivad ideaalsed võistlus kui ka treening kummid
Mina nt. nii ei arva. Ei kasutaks seda kummi isegi siis, kui tasuta saaks. Arvamus on kujunenud kasutuskogemusest !rattur11 kirjutas:arvan et sobivad ideaalsed võistlus kui ka treening kummid
Lp rattur11, see on täna juba teine sisutühi teema-algatus!
Cross Markide kohta ühinen eelpoolkõnelejatega, oman neist üht paari (tulid uue rattaga kaasa) ja kasutan neid vaid sellepärast, et nad mul olemas on. Haanja 100 ajal olid need mu rattal all aga kiiremateks võistlusteks panen kindlasti midagi muud alla.
Cross Markide kohta ühinen eelpoolkõnelejatega, oman neist üht paari (tulid uue rattaga kaasa) ja kasutan neid vaid sellepärast, et nad mul olemas on. Haanja 100 ajal olid need mu rattal all aga kiiremateks võistlusteks panen kindlasti midagi muud alla.
OT: see loomepauk käis tal juba eilem6mm kirjutas:Lp rattur11, see on täna juba teine sisutühi teema-algatus!
Mõttetu topicu OT: Te siin vaidlete loomepaukude üle, õige laks on aga siin!marion kirjutas:OT: see loomepauk käis tal juba eilem6mm kirjutas:Lp rattur11, see on täna juba teine sisutühi teema-algatus!
pole loomult pahatahtlik, aga 14 aastaselt ilmakodanikult ootaks tõesti juba natuke rohkem argumenteeritud kirjatükke ning kui just düsgraaf pole, siis ka korrektsemat grammatikat
Ratas on minu hobi, mitte elu
Mõttetu topicu OT: Te siin vaidlete loomepaukude üle, õige laks on aga siin!
Uskumatu, kas see on tänane ullikeste eesti keele tase või pigem erand?
Loe nt. tunnike erinevaid foorumeid, kommentaare jmt., ning pead teatud kurbusega tõdema, et see "ongi" mingil moel tase.mulkago kirjutas:Uskumatu, kas see on tänane ullikeste eesti keele tase või pigem erand?Mõttetu topicu OT: Te siin vaidlete loomepaukude üle, õige laks on aga siin!
see nali on juba nii vana, et sinu kommentaar on juba eriti offtopic, et mitte öelda, lausa kohatumulkago kirjutas:Uskumatu, kas see on tänane ullikeste eesti keele tase või pigem erand?Mõttetu topicu OT: Te siin vaidlete loomepaukude üle, õige laks on aga siin!
aga tore, et ka sõna suust või näppudest välja said
Kurb aga tõsi - tegu ei ole erandiga! Suurem osa noortest ennast selliselt väljendabki. Kui minu poeg sama rõvedalt kirjutaks, jääks ratas küll keldrisse, kümne luku taha seisma.mulkago kirjutas: Uskumatu, kas see on tänane ullikeste eesti keele tase või pigem erand?
Huvitav, milline näeb velofoorum välja kümne-viieteistkümne aasta pärast, siis, kui foorumi "tegijad" on tänased ullikesed - loomepaukude laksajad?
Aga mida te siis Crossmarkidele ette heidate? Ma ei iroonitse, vaid tõesti tahaksin teada. Nimelt olen ise suht algaja sõitja, kuid siiani olengi sõitnud valdavalt Ristimärkidega (tubular, kevlaräärega). Soovitati neid mulle poest, kus siiani pole mulle mu meelest jama aetud. Siiani on kannatanud nendega asfaldil trenni teha ning ka kuus EEC etappi ja Tartu RM läbida. Asfaldil / kruusal veeremisele ei oska küll midagi ette heita, aga võibolla tõesti küsimus korraliku võrdlusmomendi puudumises. Ka eile Rõuges õnnestus mitte-niiväga-mudased kohad üldjuhul läbida, kuigi muster kogus päris mõnusalt plöga, mis pärast suures kaares igale poole laiali lendas
Ja kui Crossmark tõesti üsna vilets kumm on, siis ehk oskate mingit mõistlikku universaali soovitada? Eesmärgiks siis valdavalt maratonisõit. Või oleks mõttekam muretseda ka teine paar jalavarjusid jooksudele ning vastavalt ilmaoludele vahetada?
Ja kui Crossmark tõesti üsna vilets kumm on, siis ehk oskate mingit mõistlikku universaali soovitada? Eesmärgiks siis valdavalt maratonisõit. Või oleks mõttekam muretseda ka teine paar jalavarjusid jooksudele ning vastavalt ilmaoludele vahetada?
Enamjaolt soovitajad ongi otseselt või kaudselt poega seotud !Raix kirjutas:kuid siiani olengi sõitnud valdavalt Ristimärkidega (tubular, kevlaräärega). Soovitati neid mulle poest, kus siiani pole mulle mu meelest jama aetud.
Ma sõitsin aastaid FF'ga - igal pool. Eks jah, mudas sai uisutatud, aga ei saanud öelda, et nii väga kummi taha oleks midagi jäänud. Praegu kasutusel Bontrager Revolt Super X - teeb kõike hästi. Universaalkummina julgeksin kiita küll. PS. Õhku pole neile 4 näd. pidanud juurde pumpama (tubeless)Raix kirjutas:Ja kui Crossmark tõesti üsna vilets kumm on, siis ehk oskate mingit mõistlikku universaali soovitada? Eesmärgiks siis valdavalt maratonisõit. Või oleks mõttekam muretseda ka teine paar jalavarjusid jooksudele ning vastavalt ilmaoludele vahetada?
Ma vaatan, enamustele ei meeldi millegipärast need crossmarkid... Kuna ise eriline rehvi teadlane ei ole, siis äkki keegi aitab, et kas need on eesti oludes liiga "siledad" või vastupidi? Igatahes mulle tundub, et järgmiseks tuleb mingi muu kirjaga pastlad hankida
Peaasi, et si**a lendab! MTB
Nendega on väga hea mägedes kivide peal kakerdada, muudes oludes (ehk siis Eestis) on hõredama mustriga kummid parema veeremise ja väiksema inertsiga. Häbenemiseks pole põhjust kindlasti, head vastupidavad ja hea haardumisega kummid, kasutan neid ise talverattal.m i k k kirjutas:kas need on eesti oludes liiga "siledad" või vastupidi?
+1m6mm kirjutas: Nendega on väga hea mägedes kivide peal kakerdada
head paksu küljega, päris raske ära lõhkuda ja külgmised nupud ilmutavad isegi mingit pidamist.
Eesti radade jaoks liiga raske, ei veere ja tassib kogu jama üles. Seda võib ka ainsaks plussiks pidada - keegi sinu tuules pikalt ei istu.
Maxxisel on palju paremaid all conditions valikuid - Monorail ja Aspen näiteks.
Gravity is a Bitch