rehvi ost
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
rehvi ost
Tere
Mul selline probleem et tahaks osta uusi rehve. varem olid mingid maastiku rehvid täpilise mustriga see 2 aastat pidas vastu ning nüüd tahan samasuguseid osta aga sõber ütles et mul ei ole mõtet samu osta kuna ma sõidan rohkem asfaldil. Siis küsa selline milliseid rehve osta ma sõidan igal pool metsas, kruusal, asfaldil (kõige rohkem)?
vabandust halva eesti keele pärast!
Mul selline probleem et tahaks osta uusi rehve. varem olid mingid maastiku rehvid täpilise mustriga see 2 aastat pidas vastu ning nüüd tahan samasuguseid osta aga sõber ütles et mul ei ole mõtet samu osta kuna ma sõidan rohkem asfaldil. Siis küsa selline milliseid rehve osta ma sõidan igal pool metsas, kruusal, asfaldil (kõige rohkem)?
vabandust halva eesti keele pärast!
corratec x-vert taal
Re: rehvi ost
If everything's under control, you're going too slow!
kui sa võistlustel ei käi, siis ei soovitaks KaupoR poolt nimetatud kumme, sest tegemist selgelt ikka võistluskummidega, mis kuluvad ülikiiresti. Furious Fredi sõidad paari kuuga ribadeks, samuti T-Lope. Endal kogemus Vrede Tiger Claw (tiba paksem ja suurema mustriga kui T-lope), mille sõitsin 3 kuuga slikiks, kusjuures väga asfaldil ei sõitnud ja sama lugu Rubenaga. KaupoR pakutud on kõik ülikõvad rehvid, kuid trennis kasutamiseks tiba kallid. Nii, et kui võistlustel ei käi siis minu soovitus oleks pigem osta kõvema seguga, raskem ja odavam kumm.
aitäh
ma lähen küsin ka kuskilt spordi poodidest
mida nemad pakuvad
ma lähen küsin ka kuskilt spordi poodidest
mida nemad pakuvad
corratec x-vert taal
Continetal Double fighter II, leiad hawaii expressist
Need double fighterid olid ostes minu P4 Sportster -il all ning sõidetud on nüüd nendega 1200 km. Eile tõstsin rehvid ringi, et ühtlaselt mõlemas lõpuni kulutada. Arvan, et kusagil 2000 km saab olema nende rehvide eluiga minu ratta all. Pidamise poole pealt ei ole samuti siiani etteheiteid. Sõidan 90% asfaltil. Rõhku hoian rehvis maksimaalse lubatu piiril.