Lõikehaav välisrehvis
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Lõikehaav välisrehvis
Pärast pühapäevast trallitamist Harku metsas avastasin tagarehvilt paarisentimeetrise sisselõike. Hetkel rehv ei lekki ja sõita saab, aga... kõhutunne ütleb, et pikalt see pidu kesta ei saa.
Oskab keegi nõu anda, kas ja kuidas sellise "haavaga" käituma peaks, et rehv puruks ei läheks.
Oskab keegi nõu anda, kas ja kuidas sellise "haavaga" käituma peaks, et rehv puruks ei läheks.
Re: Lõikehaav välisrehvis
Osta uus rehv, tõsiselt. Pauk võib kõige nõmedamas kohas käia või kõige magusama võistluse käigus.
Alati võib sisse igaks juhuks paiga panna, aga siis võib juhtuda, et piim sööb paiga liimi lahti. Lisaks paik ei ole sama tugev kui ülejäänud rehv. Ma lappisin endal kaks korda auku rehvis ning alati tuli kruusatee peal uus torge samast paigast läbi.
Alati võib sisse igaks juhuks paiga panna, aga siis võib juhtuda, et piim sööb paiga liimi lahti. Lisaks paik ei ole sama tugev kui ülejäänud rehv. Ma lappisin endal kaks korda auku rehvis ning alati tuli kruusatee peal uus torge samast paigast läbi.
Ma sõidan siserehviga, mitte tubeless
Trenni võid minna, aga telefon võta kaasa(saad takso järgi kutsuda). Võistlema ära minemartr kirjutas:Ma sõidan siserehviga, mitte tubeless
Oluline on see, kas armatuur on terve (tugevdav riie/kiud kummi sees).
Ei paistnud küll, et armatuur/kiud kati oleks. Ma rehvi muidugi maha ei kiskunud ja seestpoolt ei vaadanud.
Õhukummiga sõites kestab see rehv arvatavasti veel kaua.Kuid võta rehv maha ja vaata milline seest on.
Avastasin juhuslikult sellise otseläbi augu 200km sõitnud Burtidel (august paistab lohv). Kas/kus/millega on võimalik seda parandada või jääb see rebenema?
See parandamiseks ikka liiga suur lõige. Võid ju muidugi proovida, et paned sisse korraliku suure paiga (oranži äärisega kummiliimiga liimitav) ja pärast kleebid lõikeservad pealtpoolt veel Super Attack'ga kokku, aga noh, nii suure lõike puhul väga kahtlane.
Ma ei tea, võibolla see on loll soovitus, aga enne lappimist võiks proovida õmmelda, et tugevam jääks. Eriti peen oleks kui seda õnnestuks teha seestpoolt nii, et niidid väljastpoolt paistma ei jää, kõvera nõelaga näiteks. Paralleel vanakooli kummipaadiga kus on ka armeeritud kumm ja seda tuleb suurema augu puhul enne paiga panemist õmmelda.
Puusalt tulistades, ma arvan, et see õmblus kulub ära pinna pealt.Prommar kirjutas:Ma ei tea, võibolla see on loll soovitus, aga enne lappimist võiks proovida õmmelda, et tugevam jääks. Eriti peen oleks kui seda õnnestuks teha seestpoolt nii, et niidid väljastpoolt paistma ei jää, kõvera nõelaga näiteks. Paralleel vanakooli kummipaadiga kus on ka armeeritud kumm ja seda tuleb suurema augu puhul enne paiga panemist õmmelda.
No sellepärast ma pakkusingi et võiks õmmelda seestpoolt, nii et niidid välispinda ei tule, rehvi armatuur ongi ju pigem seespool. Aga see oleks suht peen töö ja teostatav ainult folding rehviga. Mõni kingsepp teeb ehk ära?