Sain sõita sõbra BMXiga ja selle veerevus ja kiirendus oli super

Milles on asi, et BMX veereb nii hästi ?
Kas peaks 29eril midagi ära vahetama ? Kui jah siis mille ?
BMX-l on suht siledad rehvid, sealt hea veeremine.29er kirjutas:Mul on juba piinlik, et teid tülitan oma küsimustega, kuid tean et teie teate asja
Sain sõita sõbra BMXiga ja selle veerevus ja kiirendus oli super
Milles on asi, et BMX veereb nii hästi ?
Kas peaks 29eril midagi ära vahetama ? Kui jah siis mille ?
Millegi pärast ka odav rumm saab hästi veereda...raikzz kirjutas:Enamus bmxdel korralikud rummud ka mis hästi veerevad, kui mingi odavaotsa mtb-dega võrrelda
Käisin nõmme rattapoes (xspordis) küsimas ja soovitati sellist rehvi. http://www.kendatire.com/en/bicycle/cyc ... edium-pro/suslik83 kirjutas:kui sõidad kõval kattel, tuleks vast veidi siledam rehv valida...usu, hakkab see ratas veerema ka.
...mina kiirust taga ei aja,kuid minu ratastel on ühele fat frank, teisele marathon sarjast tooted alla sobitatud ja veerevad need täitsa hästi.
...rummudest ei tea midagi, kuid "usk" ei luba alla Deore kasutada ning seni on koonustel toimetavad asjad olnud OK.
No eks saab rääkidaerikr kirjutas:Tead, ma olen juba üle 10 aasta maantekat ka proovinud. Lippab ikka sigahästi. Serpentiinidel jätan laskumistel autodel turistid kõik seljataha. Aga võrreldes Sinuga, ei koti mind kuidagi mu 29eri veeremine. Olen temaga veerenud 2011 kevadest. Olen stock kummide mustrit rallakaga modinud, siis Racing Ralph, siis Furious Fred, siis ette Rapid Rob, siis kogu lugu Thunder Burt.... Peamine on sõita ja mitte liigselt põdeda.
Aga tule millalgi aprillis, teeme koos ühe Tähetorni kolmapäevaku ringi. Vahetame rattad. Ja ikka saad aru, et oled mul jalus või lähen Sul eest. Oleneb, kes ees ja kes taga.
Liiva sees oli selline lugu, asflati peal eriti.KaupoR kirjutas:Ma küsiks, et kas see BMX veeres metsas samblal, kividel, juurikatel ja poris paremini kui 29er? Kui nii, siis on midagi katastroofilist selle 29eriga lahti. Rehvide vahetamine siin vist ei aitaks..
Vastasel juhul - miks pagan võrrelda üldse BMX ja maastikuratta veeremist?
Seda ma ei teaerikr kirjutas:Vean kihla, et enne kui nädalavahetus läbi on, otsid taas veel kiiremaid kumme.
kiirelt EMOsse, õigeaegne spetsialistide sekkumine võib päästa hullemast:)martaas kirjutas:........, kuhu ma pöörduma peaks?