vajan kumme!!
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
vajan kumme!!
olex vaja uusi kumme, mis sobix nii metsa kui maanteele...hind umbes 400/tk...äkki aitate??
Re: vajan kumme!!
asfaldile....kruusale.....traktorile või ühekordseidheix kirjutas:olex vaja usi kumme...hind umbes 400/tk...äkki aitate??
kummid
Suht raske ülesanne on leida kumme, mis veereksid ühtviisi hästi nii metsas kui maanteel. Mina, kes ma olen olemuselt laisk ja ei viici iga ilma ja iga rajagakattega uut kummi alla keerata olen kasutanud Speedmaxi kumme. Kevlarist Speedmaxid saab Veloplussist päris hea hinnaga . Need veerevad ka asfaldil päris kobedalt ja vähemalt kruusapeal ning kergemal metsarajal ka hätta ei jäta. Muidugi Speedmaxid kuluvud asfaldil suht kiirelt... nagu ilmselt kõik pisukesegi mustriga kummid.
Re: vajan kumme!!
spetsialisti baldy tuleks ka kõne alla.heix kirjutas:olex vaja uusi kumme, mis sobix nii metsa kui maanteele...hind umbes 400/tk...äkki aitate??
soetasin endale kah Tomslickid 1,0.....no teine minek kohe,kui olin paarsada km järjest nendega ära sõitnud ja vahetasin tüdrukuga rattad ära siis sain alles õigesti vahest aru,Märt kirjutas:
Ise tahaks osta puhtalt asfaldil sõitmise jaoks Ritchey Tomslicke.
siiski niisama matkamiseks on 1,0 peenike, linnavahel olin päris hädas kuna pöida ei raatsi ju lõhkuda
Mul on TomSlick 1,4 ja olen väga rahul. Linnas ei pea iga äärekivi vaatama ja vajadusel saab kergemalt maastikult kah läbi.Rom kirjutas:siiski niisama matkamiseks on 1,0 peenike, linnavahel olin päris hädas kuna pöida ei raatsi ju lõhkuda
Ükskord sai 100psi sisse löödud ja oli ikka kõva küll Veeres mis hirmus.
Kui sa eile oleks hoolikamalt oleks vaadanud, siis oleks tähele pannud, et Irc mythox XC Slick oli mul taga ja veeres asfaldil nagu kyll ning pidas ka vooremäel. :)
Kui sa veel hoolikamalt vaatad, siis sa paned tähele et sedasama kummi ma müün ost-müügi all.
viewtopic.php?t=2165
Müün sellepärast et minu arust ta jääb minu 73 kg kaalule kitsaks ning ei sobi minu freeride stiili sõiduga.
Kui sa veel hoolikamalt vaatad, siis sa paned tähele et sedasama kummi ma müün ost-müügi all.
viewtopic.php?t=2165
Müün sellepärast et minu arust ta jääb minu 73 kg kaalule kitsaks ning ei sobi minu freeride stiili sõiduga.
See jutt käis sul siis XC kohta mitte XC Slicki kohta? Ma ütleks täpselt vastupidi.Corrosion kirjutas:Irc Mythos XC ei kõlba mingil juhul nt lumele ja liivas sakib vilinal. Mudas on ka vilets, hea aga kuival ja kivisemal pinnasel, sellisel nagu Californias on :)
Üks on muidugi knobby ja teine semi-slick. Ma ütleks just et XC Slickil on semi-slick'dest hea minek lumes ja mudas. Varakevadel sõitsin päris palju XC slick taga ringi.
Võib-olla on hoopis küss talvises sõiduoskuses arvestades, et teine arvaja on ka lumes hakkama saandCorrosion kirjutas:Jutt käis aint XC ilma slickita. Märtsis sõites ainukese jobune väga lumisel teel, pidin mitmeid kordi matsu panema, kuna kumm ei hoidnud suunda lumes. Muidugi ma ei kujuta ette kui cl oleks ka olnud
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
üldiselt on nii, et kui otsid kummi, mis on hea igalpool, st kuival ja mudas ja kruusal, asfaldil ja metsas, siis jäädki otsima.
keegi tark on õeldud, et kui "üks asi sobib kõigeks, siis tegelikult ei sobi ta mitte millekski"
kui tahad head kummivalikut, siis võta paar knobbydega kumme ja paar poolslikke. esimestega sõidad rasket xc ja teistega maratonil ja kergemat xc-d.
lisaks on veel võimalus tehnilisel aga kergemal xc-l panna ette mustriga- ja taha poolslikk kumm.
keegi tark on õeldud, et kui "üks asi sobib kõigeks, siis tegelikult ei sobi ta mitte millekski"
kui tahad head kummivalikut, siis võta paar knobbydega kumme ja paar poolslikke. esimestega sõidad rasket xc ja teistega maratonil ja kergemat xc-d.
lisaks on veel võimalus tehnilisel aga kergemal xc-l panna ette mustriga- ja taha poolslikk kumm.