UST vaht ja sisekumm
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
UST vaht ja sisekumm
Tekkis selline küsimus:
ega keegi pole kunagi tavalist sisekummi UST vahuga paigata proovinud?
Kas oleks võimalik või mitte
ega keegi pole kunagi tavalist sisekummi UST vahuga paigata proovinud?
Kas oleks võimalik või mitte
-
- Rattur
Tundub, et mitte, ei seda ega teist, sest minu sama küsimus on ka siiamaani vastuseta.XTRace kirjutas:kas siis tõesti pole keegi proovinud
või ei tea kedagi, kes oleks proovinud
Kõik mis teed, teed iseendale.
UST vaht ja sisekumm
Paika sisekumm ausalt repair lapiga ära, kui just naela otsa pole sõitnud (torkab kummi kahelt poolt läbi ja hakkab ka hiljem õhku läbi laskma). Endal on üks Impac'i lohv nii paigatud ja peab väga hästi õhku.
Kes pärast naerab, naerab pärast
Re: UST vaht ja sisekumm
Algselt on küsija point hoopis teine. Vahtu laseks sisekummi ainult võistlustel, et rajale tagasi saada võimalikult kiiresti. Kui see vahu värk toimiks, siis pääseks kokkuvõttes mingi 15-30 sekundiga.mcrae kirjutas:Paika sisekumm ausalt repair lapiga ära, kui just naela otsa pole sõitnud (torkab kummi kahelt poolt läbi ja hakkab ka hiljem õhku läbi laskma). Endal on üks Impac'i lohv nii paigatud ja peab väga hästi õhku.
Idee poolest, peaks vaht toimima küll, ma arvan...UST kummi puhul on vahul tunduvalt raskem olukord, kui tavalise sisekummi puhul.
Aga need kõigest minu oletused asjast.
Pange kamba peale raha kokku, ostke see pudel vahtu, võtke mingi vana jooks koos poolpiduste kummidega (mida pole kahju ohverdada) ja korraldage loomkatsed
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Saab ka tavalist sisekummi vahuga parandada, aga mitte alati. Olenevalt augu suurusest. Väikse torkeaugu parandab ilusti ära, aga kui eelmise aasta kevadel Authori esimesel etapil vahust väheks jäi ja oma 10km jala pidin käima ja seetõttu ka katkestasin, siis hakkasin balloooni ja tagavarakummi kaasas vedama. Nüüd kui UST'i kasutan, siis olen uuesti vahu peal Kui neid asju üldse võrrelda saab, siis teoreetiliselt peaks suurem tõenäosus olema vahuga parandada UST kumm kui tavaline sisekumm, sest UST on pehmema koostisega ja paksem. Et siis saab sisekummi parandada vahuga, aga alati ei mõju!
I was made for this...
Põhimõtteliselt peaks see olema ka selle purgi peal kirjas, aga vist tuli enne loksutada, siis ventiili külge keerata, kusjuures ventiil peab asetsema üleval , et vaht paremini kummi valguks ja siis lihtsalt survega kummi lasta. Ja kuidas ventiilist vaht sisse mahub Ega see seal purgis pole ju vaht, vaid vedelik, mis kummi sisse sellise kilemoodi pinna moodustabMarkoS kirjutas:...mina ükskord üritasin tavalohvi vahuga parandada, aga samuti ebaõnnestunult. Küsimus, mis mul tekkis on hoopis, et kuidas vaht ventiili vahelt sisse mahub ehk kuidas oleks õige tehnoloogia vahuga täitmisel?
I was made for this...