26" kumm on suur 26" sele veljele
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
26" kumm on suur 26" sele veljele
Nagu olen aru saanud on kummide mõõtühikute suhe teine! 26" kumm on suur 26" sele veljele ja osad on õiget mõõtu, ometi mõlemal kummil on peal 26" aga laiused on märgitud osaliselt murruna. NOKIA kummid ei taha minu trekile minna. Kas see tolli suhe on siis kuidagi teine
Käin kahjuks suht harva siin-LIHTSALT POLE AEGA!
Toll on toll, aga hälbed esinevad nii kummil kui pöial, seega kui kui pöid normist nati näiksem ja kumm nati suurem, siis kokkuvõttes on vajalikust ehk nati "lõdvemalt" peal või siis vastupidisel juhul liiga tihkelt.
Exta peale läheb ikkagi, vajadusel ürgse jõu ja seebiveega... olud lihtsalt, teine mees paneb kõrval sama kummi teisele veljele ilma nähtava pingutuseta ja eip saa aru, mida sa pusid ja vannud oma kummi juures.
krt, jälle posti valesti lugenud, ületöötamine, mis muu..
Exta peale läheb ikkagi, vajadusel ürgse jõu ja seebiveega... olud lihtsalt, teine mees paneb kõrval sama kummi teisele veljele ilma nähtava pingutuseta ja eip saa aru, mida sa pusid ja vannud oma kummi juures.
krt, jälle posti valesti lugenud, ületöötamine, mis muu..
Viimati muutis Gunnar, 26. 08. 2004. 14:40, muudetud 1 kord.
Re: 26" kumm on suur 26" sele veljele
Oeh. Marss http://www.sheldonbrown.com/tire_sizing.htmlUrmas kirjutas:Nagu olen aru saanud on kummide mõõtühikute suhe teine! 26" kumm on suur 26" sele veljele ja osad on õiget mõõtu, ometi mõlemal kummil on peal 26" aga laiused on märgitud osaliselt murruna. NOKIA kummid ei taha minu trekile minna. Kas see tolli suhe on siis kuidagi teine
Sealt on näha et 26 1 3/4 on totaalselt erinev asi kui 26 2.0
Karta on et sul on mantel 26 1 3/4 mis on suht levinud, eriti soome pool.
Pane oma mantel müüki ja poodi uue järgi. Samas võid pöia ka üle mõõta, juhuks kui see ka eksootikast pärineb.
aif
eat more, fat needed for workout