Täna kummi parandades nägin, et pöia sisepinnal sisekummi-vs-kodara vaheline kaitseks olev kummiriba (ma ei tea selle terminit) on nipliaugu juurest päris pooleks läinud.
Kas kuskilt sellist riba eraldi saab või oleks targem koos pöia, mantli ja sisekummiga hoolduse poole pöörduda?
Ja kas teil on nii olnud, et sisekumm on küll mantlile kirjutatud mõõtude jaoks täitsa sobiv (mantlil 26x1.95 ja sisekummil 26x1.5-2.1) aga nipli juures on sisekumm nõnda paksemaks tehtud, et mantel ei taha enam pöia vahele ära mahtuda ja peale täispumpamist selgus, et mantel ei tahagi päris õigesse kohta vastu pöida minna (mujalt OK, aga nipli juurest nii 2-3mm väljapoole)? Vale mõõt, või tuleks lihtsalt kõvemini sisse vägistada?
pöia kaitsekummiriba katki
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: pöia kaitsekummiriba katki
Kui ma ei eksi, siis see on pöiapael (ingl keeles rim tape). Saab kindlasti igast korralikust rattapoest.High-Q kirjutas:pöia sisepinnal sisekummi-vs-kodara vaheline kaitseks olev kummiriba (ma ei tea selle terminit)