Nobby NIC in the widths 1,8, 2,1, 2,25 and 2,4 (weights: 410, 495, 570, 635 gram), the three first mentioned ones also in UST version. The operational areas - XC to Freeride. The tire is available starting from 2006 and costs starting from 39.90 euros.
http://www.bike-unlimited.de/modules.ph ... le&sid=440
Schwalbe Nobby Nic
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Schwalbe Nobby Nic
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Kusjuures pildilt ei saa aru kui kõrged need nublud on.
RR paistab kah pildilt väga karvane kumm.
Kahju on ainult sellest et tobe laiuste valik: 1,9 või 2,0 polegi saada .
Selline kitsas ja karvane kumm on muide olemas: Schwalbe skinny jimmy 1.9". Silma järgi küll 1.85. Sügiskrossidele ja kergema kodaniku all ideaalne. Minu enda maitsele natuke kitsas ja karvane.
RR paistab kah pildilt väga karvane kumm.
Kahju on ainult sellest et tobe laiuste valik: 1,9 või 2,0 polegi saada .
Selline kitsas ja karvane kumm on muide olemas: Schwalbe skinny jimmy 1.9". Silma järgi küll 1.85. Sügiskrossidele ja kergema kodaniku all ideaalne. Minu enda maitsele natuke kitsas ja karvane.
SiinKirsa kirjutas:Kusjuures pildilt ei saa aru kui kõrged need nublud on.
.
tiba konkreetsem pilt
Huvitav, milline saab olema kummi lõplik nime versioon:
Algul oli nobby st peen/elegantne
Nüüd on knobby st nupuline/kühmuline
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Jep, Shwalbe kodukas avas kaardid:tarmo kirjutas:vähemalt see kumm mida ma käes hoidsin kandis Nobby Nic nime.mart kirjutas:Huvitav, milline saab olema kummi lõplik nime versioon
Nobby Nic