Kummid Vanalinna GP'le

Kummidele kohe oma foorum ;-)
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
allen
Rattur

Postitus Postitas allen » 05. 06. 2003. 21:04

kas keegi oskab nõu anda mis kummid vanalinna gp alla panna?? kas mingid siledad ve ??

Ruve
Rattur

Postitus Postitas Ruve » 05. 06. 2003. 21:23

allen kirjutas:kas keegi oskab nõu anda mis kummid vanalinna gp alla panna?? kas mingid siledad ve ??
vanalinna GP rajal on palju klaasikilde ja teravaid kive.Kummid võiks olla tihedama mustriga,sellised lähevad raskemini katki...ise lähen Rocksteriga.Täna käisin seal ka Rocksteriga proovimas,minu arust sobib.

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 05. 06. 2003. 21:25

Allenile:
Vanalinna GP-le alla siledamast siledamad (kui kuiv on). Eelis veeremisel kaalub kordades üle pidamise tõen kahes kurvis, mis harrastajate rajal on kurvi moodi. Kõvasti rõhku sisse ja head veeremist!
Tänane test siis lõppes mitte ühe, vaid lausa kahe kummi purunemisega. See on mingi needus, mis mind vist jälitab sellel rajal.
Rajal on muidu olemas kive, äärekivisid, klaasikilde ja lahtisi kaevusid. Igale maitsele midagi.
Ruvele - ma ei usu eales, et nendes tingimustes Rockster hea valik on. Jah, võibolla see päästab mõnest klaasikillust, aga mind ei oleks päästnud täna. Lõikas sisse just kõige paksemast ääre knobby kohast niikui kuuma noaga võist.

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 05. 06. 2003. 22:12

Alvaro kirjutas:Allenile:
Vanalinna GP-le alla siledamast siledamad (kui kuiv on). Eelis veeremisel kaalub kordades üle pidamise tõen kahes kurvis, mis harrastajate rajal on kurvi moodi. Kõvasti rõhku sisse ja head veeremist!
Nii et speedmax peaks siis olema parim valik :?: :roll:
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 06. 06. 2003. 08:13

Alvaro kirjutas:Vanalinna GP-le alla siledamast siledamad (kui kuiv on). Tänane test siis lõppes mitte ühe, vaid lausa kahe kummi purunemisega. See on mingi needus, mis mind vist jälitab sellel rajal.
.
Kas peale selliseid kommentaare peame me võtma sinu soovitusi kummide osas tõiselt või naljaga pooleks? :wink:

Ruve
Rattur

Postitus Postitas Ruve » 06. 06. 2003. 08:21

Alvaro kirjutas: Ruvele - ma ei usu eales, et nendes tingimustes Rockster hea valik on. Jah, võibolla see päästab mõnest klaasikillust, aga mind ei oleks päästnud täna. Lõikas sisse just kõige paksemast ääre knobby kohast niikui kuuma noaga võist.
mul on Rockster S-works 1.90,see on hoopis teine kumm kui 2.10 Rockster :!: juba kummisegu on näpuga katsudes tunduvalt pehmem.Seda ka,et rõhku tuleks kummi sisse pigem vähem kui rohkem panna!Väga täis kummiga hakkab ratas munakividel lihtsalt vibreerima ja ei veere!

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 06. 06. 2003. 08:23

Vanalinna radadele on üldse raske konkreetset kummi valida. Rockster on vist tõesti halbadest variantidest parim. Kindel on see, et suur/mudamuster ei sobi. Rocksteri eelis on tema suur ruumala mis võiks teoreetiliselt välistada snakebiti. Veereb ka normaalselt kõval pinnasel. Sileda kummi panek on risk sel juhul kui on vähegi märga. Ja klaasikildude suhtes on ka siledam kumm vast tundlikum.

Kasutaja avatar
Alvaro
Rattur

Postitus Postitas Alvaro » 06. 06. 2003. 08:23

Kuna ma endiselt "tsiteerida" ei oska, nii et see ilusasti ka välja paistaks, siis Tarmole:

Jahhh, ma mõtlen seda endiselt tõsiselt, sest loodan oma siiras ja õilsas usus, et minu osavõtu tasu eest palgatakse üks üliõpilane, kes raja pühapäeva hommikul luuaga üle käib ja seal peale seda enam neid kilde pole........... Ja et vihma ka ei tule.
Põnev kogemus oli tulla pika jala laskumisest alla, kui tagakummis oli ca 20-25 PSI ja munakivi oli vihmamärg. Vihm on ainus asi, mis võib harrastajate raja huvitavaks muuta, kui see läheb sedapidi, nagu praegu välja kuulutatud on.

Ja muidugi tänud Rotbergi Raimole, kes mind eile oma varukummiga toetas!
Viimati muutis Alvaro, 06. 06. 2003. 08:31, kokku muudetud 2 korda .

Kasutaja avatar
UrmasL
Testisõitja

Postitus Postitas UrmasL » 06. 06. 2003. 08:27

Ruve kirjutas:mul on Rockster S-works 1.90,see on hoopis teine kumm kui 2.10 Rockster :!: juba kummisegu on näpuga katsudes tunduvalt pehmem.Seda ka,et rõhku tuleks kummi sisse pigem vähem kui rohkem panna!Väga täis kummiga hakkab ratas munakividel lihtsalt vibreerima ja ei veere!
Pehme segu on kindlalt abiks. Rõhku võiks ikka olla niipalju, et treppidel ja Falgi tee poole mineval nõlval snakebitti ei saaks. See aga tähendab keskmisest rohkem rõhku.

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 06. 06. 2003. 08:30

ma paneks nii: rockster 2.10, rõhku 40 psi-d. kaalun 82 kg.

Rattur

Postitus Postitas www » 06. 06. 2003. 13:42

Endal on all conti twister pro ust, kaaluks ka Scwalbe skinny jimmyt või fast fred, olen sõitnud seda rada paar korda eelnevalt speedmaxiga alfa+omega. Vihma on ka tibutanud kuid pidamine oli ok. Usun et erilisi eeliseid või miinuseid sellel rajal kummiga ei saavuta. :idea:

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 06. 06. 2003. 13:54

www kirjutas:..., olen sõitnud seda rada paar korda eelnevalt speedmaxiga alfa+omega. Vihma on ka tibutanud kuid pidamine oli ok. Usun et erilisi eeliseid või miinuseid sellel rajal kummiga ei saavuta. :idea:
Tänan, sain lõpuks küsimusele vastuse! :D
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Vasta

Mine “Kummid”