29" 2.25 RocketRon täpne ümbermõõt
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: 29" 2.25 RocketRon täpne ümbermõõt
Tahad spidokat õigeks panna? 

yepmetslane kirjutas:Tahad spidokat õigeks panna?
..............
tee märge maha...pane ventiil selle märkega kohti....tee üks tiir kuni ventiil maani jõuab....tee märge maha....ja mõõda vahemaa...sellest lahuta miski 2cm oli vist...
Kui ringi teed, siis roni ikka ise sadulasse, täpsuse huvides tuleks seda teha sõiduriiete- ja kingadega.germo123 kirjutas:tee märge maha...pane ventiil selle märkega kohti....tee üks tiir kuni ventiil maani jõuab....tee märge maha....ja mõõda vahemaa...sellest lahuta miski 2cm oli vist...
Sealt ei ole vaja midagi enam maha lahutada ! Surud lihtsalt kerge jõuga lenksu peale ja ongi kõik.germo123 kirjutas:tee märge maha...pane ventiil selle märkega kohti....tee üks tiir kuni ventiil maani jõuab....tee märge maha....ja mõõda vahemaa...sellest lahuta miski 2cm oli vist...
PS. Täisvarustuses rattariided selle protseduuri ajal on muidugi soovitav, et tekiks õige tunnetus

Kui ise ei viitsi teha siis homme ütlen, mul on see ära mõõdetud.
Enda maanterattal mõõtsin ventiilist ventiilini nii, et surusin kehaga lenksule ja mõõtsin lindiga üle ja lahutasin 4mm. GPS iga võrreldes maanttel 80km peale erinevus mõnikümend meetrit.
Mul Racing Ralph sama mõõduga 2285 mm.
ma sain 2305, äkki sul on täpsem?MK777 kirjutas:Kui ise ei viitsi teha siis homme ütlen, mul on see ära mõõdetud.
..............
Ma olen 2 korda mõõtnud ja saanud mõlemal korral 2265 

Sõltuvalt rehvirõhust ja lenksule vajutamise jõust võib saada mis iganes numbri 2230 ja 2300 vahel.
Võta mingi keskmine väärtus, pumpa rehvirõhk endale sobivaks ja kontrolli kusagil rajal, kus teekonna pikkus teada või kilomeetrimärgid maas. Siis korrigeeri selle järgi, kui soovid.
Võta mingi keskmine väärtus, pumpa rehvirõhk endale sobivaks ja kontrolli kusagil rajal, kus teekonna pikkus teada või kilomeetrimärgid maas. Siis korrigeeri selle järgi, kui soovid.