Huvipärast küsin, et millise tulemuse olete saanud.
Ma siin üritan erinevatel viisidel mõõta ja tulemus kõigub 194.4 kuni 196 cm Tahaks mingi lähtepunkti panna, millest täpsustama hakata, aga linnavahel pole võimalik kilomeetripostide järgi ka täpsustada.
Mõtlesin, et kui kellelgi on kohe käepärast kontrollitud mõõt võtta, oleks selle järgi lihtsam häälestada.
traadiga tom slick 26x1 100psi ümbermõõt
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
traadiga tom slick 26x1 100psi ümbermõõt
Viimati muutis cowrider, 28. 08. 2004. 16:05, muudetud 1 kord.
Re: traadiga tom slick 26x1 120psi ümbermõõt
tee 5 mõõtmist, eemalda suurim ja väikseim lugem ja võta 3 ülejäänu keskmine. siis võid veel kasutada erinevaid mõõtmise metoodikaid millest kummifoorumis millalgi juttu on olnud.cowrider kirjutas:Huvipärast küsin, et millise tulemuse olete saanud.
Ma siin üritan erinevatel viisidel mõõta ja tulemus kõigub 194.4 kuni 196 cm Tahaks mingi lähtepunkti panna, millest täpsustama hakata, aga linnavahel pole võimalik kilomeetripostide järgi ka täpsustada.
Mõtlesin, et kui kellelgi on kohe käepärast kontrollitud mõõt võtta, oleks selle järgi lihtsam häälestada.
TS 1.0 mõõt
Hei ! Mul TomSlick 1.0 ilma traadita ja kompusse sisestatud mõõt 1913. Tegelik mõõt 4mm suurem, keharaskus 85kg. surub mõnevõrra läbimõõdu väiksemaks.
ratta mõõtmine
Polari kasutajajuhises on pikk jutt kummi ümermõõdu täpsustamisest. Kokkuvõtteks- Märgi kriips rattal ja maas, sea nad kohakuti, lükka ratast seni, kuni jutt rattal on jälle madalaimas asendis maaligi. Nüüd mõõda lindiga vahemaa ja LAHUTA 4mm (selline vahe tuleb rattal istudes raskusega kokkusurumise arvel). NB! Enne pumpa kummid sellise sõhuni, nagu kavatsed kasutada!
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Kiiruse järgi küll võrrelda ei saa. Sõltub muidugi kui täpselt sa tahad, kas 60km sõidu puhul on 1 lisakilomeeter sulle tähtis.cowrider kirjutas:Sõitsin täna 1944 seadega ja spido näitas kiirust kaaslasega võrdselt - vahemaid ei võrrelnud. Ma 62kg ja õues sain viimati betoonil mõõtes midagi 1930 ja 1940 vahel. Homme uurin veel.