http://panaracer.com/eng/products/mtb/xc.html#d
Huvitav, Panaraceri kodukal pole traatäärega SpeedBlasterist juttu. Ju siis on Authori poes odav see traadiga. Endale hankisin kevlarigaveiko kirjutas:... Ühe aasta traat äärega- ja teise kevlar äärega variandiga...
Aru ma ei saa, miks hankida kumm, millel tekst Light semi-slick xc for dry condition. ja hakata tagantjärgi heietama teemal - mudavõimekus.urmo kirjutas:Endale hankisin kevlariga... Eks saab siis veeremist ...proovida. Samas, see muster ei tundu just kuigi mudavõimekas, liiga madal teine.
Pole tal häda midagi. Meie EEC-del käib nagu vana meesmart kirjutas:Nüüdsest oled mudas/sopas topelt ettevaatlik ja arvatavasti kaotad ajas. Kõval/kuival pinnasel tõmbad järele - kui tõmbad.
semislick on suht sile madala mustriga suvaline kumm. misasi on linnakumm?urmo kirjutas:Seda Semi-Slick värki ma kuulen esimest korda. Esiteks pole ma pakendit näinud, teiseks on semislikk minu arust linnakumm. Muda pärast ma ei muretse, niplit ainult kummi pärast ei pane, ajakaotust ei usu eriti. Põhiline, et veereb ja liival/kruusal peab.
semislick on siis veel täpsustuseks seepärast semi, et äärtel on nublud, mis kurvis hoiavad. mina pean oma tarkusest linnakummiks vihmamustriga jämedamat (suurema ruumalaga) full-slicki, mis tänavaaukude ja äärekivide suhtes vastupidavam on.erikr kirjutas:semislick on suht sile madala mustriga suvaline kumm. misasi on linnakumm?urmo kirjutas:Seda Semi-Slick värki ma kuulen esimest korda. Esiteks pole ma pakendit näinud, teiseks on semislikk minu arust linnakumm. ...
Loodetavasti on tegemist retoorilise küsimusega, millele sa ei soovi teemaalgataja vastusterikr kirjutas: misasi on linnakumm?