kummi mustri mõju vee/sopa üleskeerutamisele
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
- cereal_killer
- Rattur
kummi mustri mõju vee/sopa üleskeerutamisele
küsimus siis järgmine:
seisan praegu uute kummide ostmise lävepakul ja mind huvitab kas osta siledama/tihedama mustriga või mitte...kuna ma päris hästi ei jaga mingeid mõisteid sis seletaks piltidega... et kas osta sellise suurema hajevil oleva mustriga/nagadega nagu http://www.nrp.ee/index.php?page=8&acti ... roup_id=58 (näide) v siis http://www.nrp.ee/index.php?page=8&acti ... roup_id=58 ehk siis tihedama mustriga.
kumb neist vähem soppa yles korjab? füüsikaseaduste kohaselt vist viimane sest sopp jääb rohkematesse vahedesse kinni kuid haarduvus on parem? pole eriline testija kummide alal olnd, siiani enda omadega igaltpoolt yles ja alla saand ilusti. hetkel on Kona Blasti 04 standardvarustuse kummid all. ja seoses talve tulekuga, kumma mustriga oleks parem pidamine, minimaalseim sopa ylesvedu, normaalne veeretakistus jne? (kõike korraga vist ei saa, ytleb mulle mu sydametunnistus)
kustmaalt hakkavad mtb slickid? (teemat mittepuuutav kyss)
ka muud asjalikud nõuanded oodatud, soovitused millist rehvi osta jne ja muu mida peate vajalikuks mainida, on teretulnud
seisan praegu uute kummide ostmise lävepakul ja mind huvitab kas osta siledama/tihedama mustriga või mitte...kuna ma päris hästi ei jaga mingeid mõisteid sis seletaks piltidega... et kas osta sellise suurema hajevil oleva mustriga/nagadega nagu http://www.nrp.ee/index.php?page=8&acti ... roup_id=58 (näide) v siis http://www.nrp.ee/index.php?page=8&acti ... roup_id=58 ehk siis tihedama mustriga.
kumb neist vähem soppa yles korjab? füüsikaseaduste kohaselt vist viimane sest sopp jääb rohkematesse vahedesse kinni kuid haarduvus on parem? pole eriline testija kummide alal olnd, siiani enda omadega igaltpoolt yles ja alla saand ilusti. hetkel on Kona Blasti 04 standardvarustuse kummid all. ja seoses talve tulekuga, kumma mustriga oleks parem pidamine, minimaalseim sopa ylesvedu, normaalne veeretakistus jne? (kõike korraga vist ei saa, ytleb mulle mu sydametunnistus)
kustmaalt hakkavad mtb slickid? (teemat mittepuuutav kyss)
ka muud asjalikud nõuanded oodatud, soovitused millist rehvi osta jne ja muu mida peate vajalikuks mainida, on teretulnud
ustega ei pauguta ja autos ei pudista
Sopa ülesloopimise poole pealt on vahe marginaalne. Mõlemaga oled ühtlaselt märg . Kui tahad, et minimaalselt soppa lendaks, siis pead hoopis slickid alla panema
Kuna sügis käes siis vaevalt see veeretakistus sind enam väga morjendab enne uut võistlushooaega. Seega vali praegu kummid haarduvuse järgi, ehk siis mõnusa mustriga ja kevadel kui see valik sulle pinda käib proovi miskit muud.
Kuna sügis käes siis vaevalt see veeretakistus sind enam väga morjendab enne uut võistlushooaega. Seega vali praegu kummid haarduvuse järgi, ehk siis mõnusa mustriga ja kevadel kui see valik sulle pinda käib proovi miskit muud.
Hea maastikukumm on muude omaduste kõrval ka hästi isepuhastuv. Sellega kaasneb paraku energiline sopa lendlemine.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Re: kummi mustri mõju vee/sopa üleskeerutamisele
Loogika peaks olema sul õige, tihe kumm korjab vähem ent kaalub rohkem ja veereb suurema takistusega. Mina valiks viimase, endal mudakummiks Ritchey Zed.cereal_killer kirjutas: kumb neist vähem soppa yles korjab? füüsikaseaduste kohaselt vist viimane sest sopp jääb rohkematesse vahedesse kinni kuid haarduvus on parem?
- cereal_killer
- Rattur
taga mul juba on aga ma ei taha ette saada seda mõttetut integreeritavat porikat. vee eest see nagunii ei kaitse, sest ta on nii lühike. aga see mis käib vertikaaltoru külge- otse sõites peaks ta suurema saasta ja vee kinni pidama, kuid jah selle hinnaga et pritsib selle kõik jalgadele... right? vbolla peaks siis jalgadele ostma hea märjakaitse ja asi olekski vask..nerd04 kirjutas:ja siis leiutasid nohikud porilauad..
ustega ei pauguta ja autos ei pudista
SKF MudMax nimelisest platakast on enim kasu muda näost eemal hoidmises, jalgu ei hoia puhtana ükski porikas. Mida otsemini sõidad, seda kuivem oled. Soovitan ise windstopperiga pükse ja bahillasid: ei tee külm liiga ja saapad jäävad puhtaks (ülejäänu läheb kohe pessu)cereal_killer kirjutas:aga see mis käib vertikaaltoru külge- otse sõites peaks ta suurema saasta ja vee kinni pidama, kuid jah selle hinnaga et pritsib selle kõik jalgadele... right? vbolla peaks siis jalgadele ostma hea märjakaitse ja asi olekski vask..
- vigurivänt
- Rattur
Ma isegi vaidleks vastu.Rockster on suht tiheda mustriga,aga pillub nagu loom.Isegi pisikesed liivaterad korjab teelt üles ja saadab hammaste vahele.Alguses oli ilma porikata võimatu sõita,alles kummi kuludes jäi porikas keldrisse.m6mm kirjutas:Loogika peaks olema sul õige, tihe kumm korjab vähem ent kaalub rohkem ja veereb suurema takistusega. Mina valiks viimase, endal mudakummiks Ritchey Zed.cereal_killer kirjutas: kumb neist vähem soppa yles korjab? füüsikaseaduste kohaselt vist viimane sest sopp jääb rohkematesse vahedesse kinni kuid haarduvus on parem?
Tagasõitjad kah on kurtnud,et"Jälle Rocksteri mees ees,s...a lendab"
Tark ei torma!
Võistlustel oleks ju hea taktikavigurivänt kirjutas:...Tagasõitjad kah on kurtnud,et"Jälle Rocksteri mees ees,s...a lendab"
Üritad alguses kohe etteotsa saada ning tagumised valad lihtsalt rehvidelt lendava mudaga üle
- kristjan07
- Rattur
sellist asja on olnud küll ja küll ise ka seda kogenudmmz kirjutas:Võistlustel oleks ju hea taktika
Üritad alguses kohe etteotsa saada ning tagumised valad lihtsalt rehvidelt lendava mudaga üle
- vigurivänt
- Rattur
Ostsin eile Riiast viimase Rocksteri ära,järelikult jätkan ka uuel hooajal s..a loopimist
Kuna lähen UST le üle,siis vahetan kogu kummipargi välja.Kahjuks olid eestlased kõik Rocksterid ära ostnud,antud isend oli riiulis näidiseks ja nii see neile kahe silma vahele jäigi.
Muide,lugesin Rocksteri omaduste kirjeldust ja seal ütleb:Fast rolling,easy cleaning tread.Siit ka s..a loopimise põhjus.
Kevadel pidi uus partii tulema,nii et,Rocksteriusksede ärge kurvastage.Mul näiteks on Riiga vähem maad,kui Tallinna.
Kuna lähen UST le üle,siis vahetan kogu kummipargi välja.Kahjuks olid eestlased kõik Rocksterid ära ostnud,antud isend oli riiulis näidiseks ja nii see neile kahe silma vahele jäigi.
Muide,lugesin Rocksteri omaduste kirjeldust ja seal ütleb:Fast rolling,easy cleaning tread.Siit ka s..a loopimise põhjus.
Kevadel pidi uus partii tulema,nii et,Rocksteriusksede ärge kurvastage.Mul näiteks on Riiga vähem maad,kui Tallinna.
Tark ei torma!