Mul nimelt soov jõelähtme rada avastama minna.
Tean küll et kaart on üleval aga päris üksi ka ei viitsi

Ikka vaatasin aga nagu ei leidnudmulkago kirjutas:Miks sa nende kodulehelt ei vaata?
See on värske info. Hommikul seda veel ei olnud.arnea kirjutas:https://www.rattamaratonid.ee/et/etapid ... tion_id=28
Ajakava
03. juuni 2018
11:00 - Avatud rada, rajaga tutvumine. Seoses endurovõistlustega ei saa tutvuda kogu maratonirajaga.
Pakun, et 85 % sama rada, kui eelmine aasta. Kindlasti môned uued osad on. Minu jaoks üks huvitavamaid raduRostaan kirjutas:Tervitus
Head matkal osalejad, palun jagage infot kuidas on raja olukord Jõelähtmes ja kui äge/mitte äge see võrreldes 2017a rajaga on?!
S.
Sõitsime läbi ja minu andmetel on üks kanaliin, kuid tol hetkel ei olnud veel 100%-list rajamärgistust. Minu hinnangul oli seal märgistus äratuntav. Antud kanaliini alternatiiv on üsna lühike, kuid järsk laskumine paekivi astmetest. See siis kirjelduse järgi kotkamäe ringi lõpus (ca. 40km), kus läheb tagasi kahesuunalisele rajale suunaga Jägala juga.TONN kirjutas:Kas rajal kanaliine on? Eelmine kord ma ei suutnud neid põhirajast eristada.
Leidsin nüüd TP-desse saatmise info ka ürituse kodulehelt aga sealsed kellaajad ei klapi siin tooduga:AnneliA kirjutas:* TP-desse saab joogipudeleid ette saata võistluskeskuses punase "Singli" telgi kõrval vastavatesse kastidesse:
TP-d 1,3,4 kuni kl.10:00
TP 2 asub võistluskeskuse lähistel, saab ise viia.
Õnneks plaanin 10-ks kohal olla, seega isiklikult suurt vahet pole.rattamaratonid.ee kirjutas:Kui soovid saata riideid jm TP-sse ette, siis saad seda teha järgmiselt: TP 1 puhul kuni 10:45; TP 3 ja 4 puhul kuni maratoni stardini 11:15.
Kirjeldasin oma laksu täpselt samade sõnadega :"Jälgisin juurikaid ja ... . Siis käis selline pauk, et 20-30 sek olin oimetu ja kael annab siiani tunda. Aga kui Eriku reportaaži lugeda, siis pean õnnelik ja rahul olema. Ja kiiver jäi vist terveks, homme vaatan üle.Kirsa kirjutas: PS! Minu kiiver läks peale tänast Tartu haiglasse näidiseks - kui hea asi on kiiver ja miks seda kandma peab.
Suutsin 2x pea peale kukkuda ja siis ühe korra panin täiega sinna puu pihta mis diaganoolis üle raja oli, peale grillvorsti TP-d.
Kui pingsalt juurikaid jälgida, siis ei pane mitte seda puud tähele - seal oleks võinud üks hüüumärk olla.
Mul läks suhteliselt õnnelikult - aga ma kuulsin et kellelgi läks palju halvemini.
Jah, need oksatüükad selle viltusel, üle raja oleval puul olid üsna koledad. Rajabrigaadi poolt oleks olnud soliidne need ära saagida.erikr kirjutas:Tervitused oksamehele, loodetavasti puhastati seest kenasti ära ja hullu armi ei jää.
Tänan ka usalduse eest... "Kuule sa paistad vanem ja kogenum - kas tuleks välja tõmmata või mitte, eelmine vend ütles, et tõmba välja, aga ei tulnud..."
Sõbrad - midagi sõrmejämedust, mis on juba paar cm sees ja liikumist/transporti ei takista, ei tõmmata keset metsa lambist välja. Jätate kõik meelde![]()
![]()
erikr kirjutas:Viltune kuusk peakohal enne 5 noole laskumist oli mu meelest hästi nähtav ilma tähistamatagi, et sinna peadpidi sisse sõitmine on küll "tühi pea ja raske jalg on kerele nuhtluseks" teema. Ja polnud sel mingeid tüükaid ega asju. Minu meelest.
See oli ilmselt hetke küsimus, et millise kiirusega sa sinna puuni jõudsid. Sinna puuni viis ju selline hea flowga singel kus sai lihtsa vaevaga korralikult peale keerata. Mul oli sel hetkel Välgu toidupunkti cocast laks üleval ja kiirus üsna korralik. Kui jõudsin puuni, siis sel hetkel oli pilk suunatud alla, et vaadata kuidas sealt võimalikult lihtsalt läbi mahtuda. Seda, et miskit on ka täpselt kiivri kõrgusel, nägin viimasel hetkel ja sain pea alla. Muidu oleks tõenäoliselt Põhja-Tallinna haiglas lõpetanud. Eriku poolt mainitud "pea tühi ja jalg raske" sündroomi kindlasti ei olnud, pigem vastupidi. See oli ka ainuke koht terve 90 km jooksul, kus ma oleks rajameistri asemel teistmoodi mõelnud ja selle puu siiski eemaldanud. Kõik muu oli 6+ 5-palli süsteemis.Mati kirjutas:Mulle on see ka arusaamatu kuidas seda puud seal märgata polnud võimalik ...
Panen ennast ka siia kirja statistika mõttes.jaanusj kirjutas:Kirjeldasin oma laksu täpselt samade sõnadega :"Jälgisin juurikaid ja ... . Siis käis selline pauk, et 20-30 sek olin oimetu ja kael annab siiani tunda. Aga kui Eriku reportaaži lugeda, siis pean õnnelik ja rahul olema. Ja kiiver jäi vist terveks, homme vaatan üle.Kirsa kirjutas: PS! Minu kiiver läks peale tänast Tartu haiglasse näidiseks - kui hea asi on kiiver ja miks seda kandma peab.
Suutsin 2x pea peale kukkuda ja siis ühe korra panin täiega sinna puu pihta mis diaganoolis üle raja oli, peale grillvorsti TP-d.
Kui pingsalt juurikaid jälgida, siis ei pane mitte seda puud tähele - seal oleks võinud üks hüüumärk olla.
Mul läks suhteliselt õnnelikult - aga ma kuulsin et kellelgi läks palju halvemini.
Ara rada oli karm ja aus. Nõus, et esimene ring eriti nauditav (eks siis oli ka energiat rohkem).
Tänud korraldajatele!
Täpselt sellised, katki, vedelesid tolle sama, nüüd juba pärimusstaatusega puu all...Martin K kirjutas:Ma panin ka peaga vasta puud aga ei m'leta enam kus.. igatahes paar minutit peale pauku sain aru et prille pole enam ees. Kui keegi leidis...kollaste klaasidega valgete raamidega. Ps paluks.
Ilmselgelt on su karjäär siis nädala vanune alles, kui sellise avalduse teed.mets kirjutas: Minu lühikese ratturi ajaloo kõige igavam rada kõikidest eestis saadavatest.
Pikk rada nagu kuulda oli siis hoopis teine jutt.
See on pelgalt minu arvamus.
rajal näeme jõudu!
Kasutaks võimalust ja küsiks siis soovitust kõige huvitavama raja kohta.mets kirjutas:Minu lühikese ratturi ajaloo kõige igavam rada kõikidest eestis saadavatest.
AhtiH kirjutas:Kasutaks võimalust ja küsiks siis soovitust kõige huvitavama raja kohta.mets kirjutas:Minu lühikese ratturi ajaloo kõige igavam rada kõikidest eestis saadavatest.
Kui kaarti vaadata, siis kas Sälkorg oli see lõik, mis jooksis paralleelselt Loovälja teega? Strava flyby'd vaadates tõmbas inimestel sealkandis hoo maha.Nongrata kirjutas:Keegi minikanjoni algust oskab kätte juhatada? Prooviks seda ilma jalga maha panemata läbi sõita.