Noniii kui siin juba suuremaks kribamiseks läks...
Mis ma oskan öelda kui, et parim rada mida ma olen enda lühikese 4aastaselise karjääri jooksul sõitnud.
Isegi kahju, et see mõmmikas sai valitud.
Ja enne sõitu räägitud hirmujutud, et jäiga kahvliga jään rajale, osutusid täiesti vastupidiseks.
Endale see "kiivrilõhkuja" probleeme õnneks ei tekitanud, sest olen jupats aga tagumisele vennale karjusin küll midagi sellist, et "ettevaatust" vms, mille peale tuli vastu kohe, et "Aitäh ma ise poleks seda märganud".
Ainus mis minule probleemiks olid need kausid mis suure hooga läbi sõites jätsid mitmel korral minu ribide ja lenksu vahele ainult mõne mikroni aga siin küll kedagi süüdistama ei tule
No ja see kus oli !!!!! oli ka kõndimiseks liiga järk ja sai seal külakuhja tehtud.
Paremas ääres oleks võinud mingi nöör olla kust kinni haarata ja millest edasi ei saaks minna, sest lisaks sellele see perv ka vajus kuradi hullusti.
Aga sellist rada kus enamus ajast vaatad ja jälgid ikka enda nina alla ja ei tea mis toimub 10m kaugemal pole küll varem sõitnud.
Üks huvitav intsident oli ka kus sõitsin väga pikalt ja stabiilse vahega kahel kutil singlil taga ning mingi hetk läks vahe veidi pikemaks kuni pool ehmatusega nägin mõlemaid nina all maas pikali ja ise kerge puutega panin ka sisse
Niiet reageerimine oli küll kohati väga aeglane aga see just asja huvitavaks tegigi ja selliseid raskeid radasid võiks olla rohkem meie kodumaal.
Ja kott finiitos oli väga tore üllatus ja jälle üks nö. meene juures.
Kahju, et puudus pesemisvõimalused ja pasane ratas tuli puhtasse autosse panna.
Aga kokkuvõtteks mina tänan