Rõuge maraton on ilus ja hea hooaja lõpetamiseks ning parimate kiitmiseks. (Korraldajad kindlasti räägivad ise lähemalt)
Rõuge ja Rõuge kuum saun on korralikult meeles, kas see aasta sauna saab pesemiseks?

Office 365 Business Essentials on ju ainult 50 euro ringis per aasta? Selle raha eest saab vist ainult keti vms kulutarviku.Kirsa kirjutas:Näiteks toores video kaamerast on üsna söödav, aga ei ole eriti kohta kuhu neid üles panna (failisuurus 64-128GB)
On, nagu eelmisel aastal! Ei ole veel jõudnud kaardile kanda, kuna lihtsalt ei jõua igale poole...opp kirjutas:Kas XXL sõidu esimesel paunal ka mingi TP leidub? Kaardile pole märgitud, aga mullu vist oli.
Muidu tundub 37 km"oma leivakotiga" pisut pikk- kuni põhisõidu esimese TP-ni.
Meie sari panustab sel aastal sporti, mitte tekstiili!rapsakas kirjutas:Kas peale võistlust on sarja autasustamine ja need kes terve sarja on tublisti kaasa teinud on lootus ka mingi särk saada no teate küll neid särke mida kõrval sari välja annab...
rapsakas kirjutas:Kas peale võistlust on sarja autasustamine ja need kes terve sarja on tublisti kaasa teinud on lootus ka mingi särk saada no teate küll neid särke mida kõrval sari välja annab...
parmaat kirjutas:https://m.youtube.com/watch?v=clE3zHNgEz0
Need EC sarja särgid (suht koledad olid varasem looming) seisavad kusagil kapis ja kindralstaap ei luba isegi õhtuhämaras neid selga sikutada, et tagasihoidlik amatöör võiks tunda ennast väikese tegijana. Üle-eelmise hooaja mudelile ei viitsinud isegi järgi minna, oma laiskus muidugi, kuid ka tõdemus et seda kunagi selga ei pane.
Püksid või mingi soojem kuub oleks paremini abix. T särgiga talve ikka üle ei ela.
Aga endal plaan laupäeval rada läbi sõita, kuna kahjuks pühapäeval joonele ei saa.
Nojah, ilmaga vedas! Vist ainult seetõttu saan ma aru, et Mulgi ja Kõrve on kellegi jaoks lihtsamad kui Rõuge!DeeJott kirjutas:Mõnus, mulle meeldis! Ilmaga vedas, märgistus bueno, no seal ikka annab mööda panna õigest teeotsast. Eelarvamus oli, et tuleb raske rada, jubedalt kangutamist jne. Aga minu jaoks näiteks lihtsam kui Mulgi ja Tallinna rattamaraton. Ei tähenda see muidugi seda, oleks vaja nüüd kõvasti vinti juurde keerama hakata
Ehk siis, tegelt läks hästi! Olen 20 aastat asja teinud ja ikka panen puusse, rsk! Hea, et kõik otse panid ja asi vosem!AhtiH kirjutas:XXL oli puhas nauding aga see, et kogu grupp pani otse üle veetakistuse ja ei keeranud enne vasakule üles mäkke paunale läks küll kehvasti. Tore lõik oleks olnud ja otse oleks ikka üks X ära küll kulunud ajutiselt lisaks vasakule noolele.
See, et supp otsa sai kümneks minutiks oli ka huvitav kogemus.
Aga järgmine aasta kindlasti jälle.
Lubatud distants oli 66, tegelik ca 64. See vahe torkas mulle silma juba esimese km märgi juures, mis näitas 60km lõpuni aga tuldud oli vaid 4 km.opp kirjutas:Huvitav, palju selle esimese paunakese äralõikamisega sõidumaa kahanes, Ivar ilmselt oskab öelda.
Lõige oli täpselt 2,00km ja ca 50-55 tõusumeetrit...KaupoR kirjutas:Lubatud distants oli 66, tegelik ca 64. See vahe torkas mulle silma juba esimese km märgi juures, mis näitas 60km lõpuni aga tuldud oli vaid 4 km.opp kirjutas:Huvitav, palju selle esimese paunakese äralõikamisega sõidumaa kahanes, Ivar ilmselt oskab öelda.
licht88 kirjutas:Tere Rõuge on alati hea. Üllatusena tuli mulle see õlle TP puudumine. Aga see selleks. Sookviks, et kui härra dr Holden või keegi kohalikest, kes teab seda TP korraldanud poisikest, tänaks teda kõigi või noh enamuse ratturite poolt. See oli lihtsalt üli lahe, näitab et noorus on ikka väga tubli.
Viisime eile poisile Rõuge rattamaratoni ametliku T-särgi ja tänasime teda, mitte meie enda, vaid just ratturite nimel!erikr kirjutas:Eriauhinda on väärt väike poiss, kest tegi XXL 29 km peale TP. Vänni küla, Mets-Mikita talu. Puukast, selle kõrval ämber veega. Kastil 6 topsi veega, plastkauss lõigutud hapukurgiga ja taldrikutäis pähklitega šokolaadi. Lasin hoo maha, laste TP-des pean alati kinni. Poiske nägi mu püksisääre vahel olevat tühja geelipakki ja teatas väga resoluutselt, et prahi võib siia jätta! Oli veits pettunud, et polnud niipalju rahvast kui ta lootis. Ei hakanud küsima, et paljud ta teenust ka kasutanud on. Kiirpilk olukorrale ütles, et vast mõned. Aga olla juba hommikust saadik seal platsis oma punktiga olnud. Ei imestaks kui oli ka selle šokolaadi oma taskuraha eest ostnud. Noormehele nukid![]()
![]()
dr Holden kirjutas:licht88 kirjutas:Tere Rõuge on alati hea. Üllatusena tuli mulle see õlle TP puudumine. Aga see selleks. Sookviks, et kui härra dr Holden või keegi kohalikest, kes teab seda TP korraldanud poisikest, tänaks teda kõigi või noh enamuse ratturite poolt. See oli lihtsalt üli lahe, näitab et noorus on ikka väga tubli.Viisime eile poisile Rõuge rattamaratoni ametliku T-särgi ja tänasime teda, mitte meie enda, vaid just ratturite nimel!erikr kirjutas:Eriauhinda on väärt väike poiss, kest tegi XXL 29 km peale TP. Vänni küla, Mets-Mikita talu. Puukast, selle kõrval ämber veega. Kastil 6 topsi veega, plastkauss lõigutud hapukurgiga ja taldrikutäis pähklitega šokolaadi. Lasin hoo maha, laste TP-des pean alati kinni. Poiske nägi mu püksisääre vahel olevat tühja geelipakki ja teatas väga resoluutselt, et prahi võib siia jätta! Oli veits pettunud, et polnud niipalju rahvast kui ta lootis. Ei hakanud küsima, et paljud ta teenust ka kasutanud on. Kiirpilk olukorrale ütles, et vast mõned. Aga olla juba hommikust saadik seal platsis oma punktiga olnud. Ei imestaks kui oli ka selle šokolaadi oma taskuraha eest ostnud. Noormehele nukid![]()
![]()
No siis peame Marko palkama nädal enne avatud rada sõitma ja sellist videot tegema! Hää Marko, palju see maksaks?parmaat kirjutas:Väga hea rada ja mõnus sõit!
MarkoAa poolt väga hea video rajast! Kas saaks palun järgmine hooaeg KÕIGIST radadest sellise video ja seda enne võistlusi. Oleks suureks abiks ja saaks natuke tutvuda. Korraldajal ka hea, ei pea üldse rajakirjeldust enam tegema:)!
Huvilised pangu Hooandjas projekt püstidr Holden kirjutas:No siis peame Marko palkama nädal enne avatud rada sõitma ja sellist videot tegema! Hää Marko, palju see maksaks?parmaat kirjutas:Väga hea rada ja mõnus sõit!
MarkoAa poolt väga hea video rajast! Kas saaks palun järgmine hooaeg KÕIGIST radadest sellise video ja seda enne võistlusi. Oleks suureks abiks ja saaks natuke tutvuda. Korraldajal ka hea, ei pea üldse rajakirjeldust enam tegema:)!
Selle aeg sõites on puhas nauding aga sama aeg videot vaadates oleks puhas piin. Kas tõesti ollakse valmis terve raja tutvustust videos vaatama (läbi klõpsimata)?parmaat kirjutas:Väga hea rada ja mõnus sõit!
MarkoAa poolt väga hea video rajast! Kas saaks palun järgmine hooaeg KÕIGIST radadest sellise video ja seda enne võistlusi. Oleks suureks abiks ja saaks natuke tutvuda. Korraldajal ka hea, ei pea üldse rajakirjeldust enam tegema:)
Videos kenasti näha ka esimene suur mudaauk, kus minu sõit peaaegu puu otsas lõppes, kuna kaasvõistleja otsustas viimasel hetkel raja keskelt äärele ümber paigutuda. Põõsast sain välja peale kokkupõrke vältimist aga just selliste kohtade jaoks on videod koos kilomeetritega super head!
Jõudu!