Avame ka teise etappi, 26. mail toimuva Rakvere Rattabaasi XCO, teema

Seniks aga sisukaid treeninguid kõigile

http://www.xco.ee
Pole nõus. Kui oskad need palgid üle sõita (või kui jõuad oma oskusi kasutada), siis saavutad nõrgema ees edu küll. XCO sõidul on tihti nii, et puhkekohti on raske leida. Antud palgid on täitsa sõidetavad (ei tea muidugi, mis võistlusolukorras juhtubraikzz kirjutas: Ainult ühele lõigule lisatud 2 palki keset teed on natuke küsitav rajaelement, mis midagi juurde ei anna, kõik muu
See on tihti dilemma, kas joosta või sõita. Lähed sõites üritama ja ikaldud ning pead ikka maha tulema. Tuled maha ja jooksed, aga rikud mõnusa sõidutunde ära. Sõidad täiega üle ja saavutad taga koperdanud konkurendi ees edu. Ühesõnaga, ma kiidan rajameistrit, sest selliste takistuste ehitamine võtab aega ja jõudu. Nendega on vahest liiale mindud, aga see on minuarust OK. Kindlasti jätan ise ka sinna kobistades mõne sekundiraikzz kirjutas:Antud palgid on küll sõidetavad, aga hoog on seal kohas nii madal,et joostes saab sama kiirelt või kiiremini
Off-topic (iroonia ON): palun Porteril edaspidi Saku100 rada nendest lamavatest takistustest puhtaks teha! Eriti häiriv on see viimastel ringidel tegutsev meeskond kes neid palke alati järjest kõrgemale tõstab.raikzz kirjutas:Rada täitsa huvitav, ühtegi ohtlikku ega hirmsat kohta ei ole aga füüsiliselt raske rada!
Ainult ühele lõigule lisatud 2 palki keset teed on natuke küsitav rajaelement, mis midagi juurde ei anna, kõik muu
Sai tõestatud ka vastupidist - kui sõitja ikaldub, on osav jooksja oluliselt kiirem.Mezz kirjutas:Vaatan et palgid on populaarseks saanud![]()
Eile tiirutasin ise ka rajal ja jõudsin seal palgisektoris sõites jooksjale hoopis lähemale, sest peale jooksmist peab ju uuesti rattale ronima ja rütm on ka korra paigast ära.. seega kui asi käpas, siis seal on võimalik sõites võita
Elu on näidanud, et ega see jooksmine üks õige rattasõit ei oleTONN kirjutas: Sai tõestatud ka vastupidist - kui sõitja ikaldub, on osav jooksja oluliselt kiirem.
On siis suuremad rattad või mis?Kirsa kirjutas:sest mul on kah nüüd 1x süsteem ja suuremad rattad.
Aga jah ülesmäge palkidest ma sõita ei osand, võib-olla 29"-sega. J
Mul on 27,5" ja enne oli 26"rainerhq kirjutas: On siis suuremad rattad või mis?
Heast sõidust hea video!fotek kirjutas:https://youtu.be/UQB_2bl4hGo