VIII etapp - Randvere 17.07.2019
Re: VIII etapp - Randvere 17.07.2019
Kodulehel viitab Google Maps veits valesse kohta
Vabandan. Kuniks asja korda saab, siis õige koht on ikka Randveres
Tänud Velo.Clubbers meeskonnale!
Kuigi ma selliseid "juurikarallisid" väga ei naudi on ka sellised etapid vajalikud. Õpetavad ületama kiiresti kõike, mis maa seest välja turritab
Kuigi ma selliseid "juurikarallisid" väga ei naudi on ka sellised etapid vajalikud. Õpetavad ületama kiiresti kõike, mis maa seest välja turritab
Kõik mis juhtuma peab juhtub nii-kui-nii. Peamine, et minuga ei juhtuks.
Äge rada! Hard core juurika laks. Kiidame tegijaid.
Ma mõtlesin et te Tallinnas seal sõidate igapäev sellist kraami...
Ja täitsa minu rada! NULL tõusu. Kui ainult rada nii võõras poleks olnud, oleks võibolla isegi ära võitnud.
Aga tõsiselt rääkides, siis äge asi on seal Tallinnas käima lükatud - kenad väikesed numbrid ja sujuv korraldus ja värk.
Ja täitsa minu rada! NULL tõusu. Kui ainult rada nii võõras poleks olnud, oleks võibolla isegi ära võitnud.
Aga tõsiselt rääkides, siis äge asi on seal Tallinnas käima lükatud - kenad väikesed numbrid ja sujuv korraldus ja värk.
See pilt annab vast kõige ehedamalt edasi emotsioonid, mis Viimsis tol päeval möllasid. Kui mitte sajandi, siis kümnendi tabamus vähemalt
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee
http://www.ccrotamobilis.ee
Üks ring lenksukaamerast https://www.youtube.com/watch?v=qKobVMdSmQY
Sa mõtled seda, et pildile jäi korraga 2 punast lahtise luugiga universaali?
If everything's under control, you're going too slow!
Regamistelgist leitud prillid.
Ausal kaotajal palun ühendust võtta numbril 5183800.
Ausal kaotajal palun ühendust võtta numbril 5183800.
Velo Clubbersi meeskond tänab osalejaid.
Järgmisel korral märgistame teeristid paremini. Meie meeskonna liige (kes rada ei tundnud) sõitis raja pärast märgistamist läbi , et probleemseid kohti parandada. Ta saabus infoga, et rada on hästi jälgitav, ühte kohta pani veidi linti juurde. Pärast võistlusringe teatas sama mees, et võistlustempos tekkisid ikka veel mõnes kohas kahtlused. Aga järgmisel korral siis paremini.
Rajalt linte maha võttes nägin veel kohta, kus kuivanud kuuseoksad olid ohtlikult madalale langenud. Loodan, et keegi ennast seal otsas ei vigastanud. Rada märkides olid need oksd ohutus kõrguses-kauguses.
Järgmisel korral märgistame teeristid paremini. Meie meeskonna liige (kes rada ei tundnud) sõitis raja pärast märgistamist läbi , et probleemseid kohti parandada. Ta saabus infoga, et rada on hästi jälgitav, ühte kohta pani veidi linti juurde. Pärast võistlusringe teatas sama mees, et võistlustempos tekkisid ikka veel mõnes kohas kahtlused. Aga järgmisel korral siis paremini.
Rajalt linte maha võttes nägin veel kohta, kus kuivanud kuuseoksad olid ohtlikult madalale langenud. Loodan, et keegi ennast seal otsas ei vigastanud. Rada märkides olid need oksd ohutus kõrguses-kauguses.
On näha üsna sarnast käekirja Kolmapäevakutelt maailmatasemele tõusnud fotograafi Jaanus Reega
If everything's under control, you're going too slow!