ikka garaazist
ikka garaazist
Läks nii, et lukk muugiti lahti ja esimese hooga haarati lapse ratas , tuttuus. Eks mõni narkar, sai ühe doosi raha kätte.
ja antud loo moraal oleks?
a) garaa?i ust ei ole mõtet lukku panna sest selle saab ikkagi lahti.
b) ratast ei ole mõtet garaa?is hoida sest see varastatakse sealt ära.
c) uut ratast ei ole mõtet garaa?i jätta sest see varastatakse sealt ära.
d) jätke rohkem rattaid garaa?idesse, et rohkem narkareid saaks neid sealt. varastada ja oma doosi jaoks raha, mitte ei peaks minema inimestele kallale.
e) "seletage mulle, miks minuga just selline asi juhtus?!"
NB! Tekitasin täiesti sisutühja postituse (aga ma pidin seda küsima), admin võib selle kiirelt ära kustutada (kui peaks vajadus olema)!
a) garaa?i ust ei ole mõtet lukku panna sest selle saab ikkagi lahti.
b) ratast ei ole mõtet garaa?is hoida sest see varastatakse sealt ära.
c) uut ratast ei ole mõtet garaa?i jätta sest see varastatakse sealt ära.
d) jätke rohkem rattaid garaa?idesse, et rohkem narkareid saaks neid sealt. varastada ja oma doosi jaoks raha, mitte ei peaks minema inimestele kallale.
e) "seletage mulle, miks minuga just selline asi juhtus?!"
NB! Tekitasin täiesti sisutühja postituse (aga ma pidin seda küsima), admin võib selle kiirelt ära kustutada (kui peaks vajadus olema)!
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Moraal moraaliks aga tõsiselt, kui ikka on garaazis vähemalt neli ratast siis oleks ju imelik hakata neid ruumi olemas olul elutoas või köögis ladustama , või veel parem valin välja kõige kallima neist (mis ilmselt kuidagi mahuks kuhugi mööbli vahele peitu) ja ülejäänud jätaks nii öelda "saatuse hooleks".
Selgituseks lihtsalt, et minu case puhul on garaaz eluruumidega ühes pundis ja ilmselt ma tõesti hoiakski rattaid eluruumides kui oleks eraldiseisev garaaz kuskil hoovis ja kurja koera poleks.
Selgituseks lihtsalt, et minu case puhul on garaaz eluruumidega ühes pundis ja ilmselt ma tõesti hoiakski rattaid eluruumides kui oleks eraldiseisev garaaz kuskil hoovis ja kurja koera poleks.