Tere,
jube jama et sellise noodiga tulen teie foorumisse aga jah
Reedel (12.05) kella 10.00 ja 14.00 varastati Tartus, Tähe 4 maja eest lukustatud jalgratas Panther Pro CR-333
*musta värvi,
*suur raam (58cm, raami torud on kandilised),
*29" veljed (mustad, AirlineOne on peale kirjutatud, kodarad on 4-kaupa jaotatud),
*Shimano Alivio ja Deore käiguvahetid, vändad ja pidurid
*Kenda Claw XT kummid(700 x 52c ja 29x2.1),
*raamil suurelt kirjad Panther ja Pro CR 333,
*sadulal, sadualtorul ning veel teistelgi detalilidel kiri Pro XR,
*küljes võivad ka olla erinevad tulede, spidomeetri ja pumba kinnitused, mis olid eemaldatud parkimise ajaks.
*Veel on musta värvi joogipudeli hoidja kirjaga AUTHOR,
*mustad esi- ja tagaporilauad tekstiga M-ighty.
Kui keegi nägi toimunut, või teab ratta asukohast midagi, siis võiks siin vastata või helistada numbril 52 94 839.
olen tänulik igasuguse abi eest.
EDIT: maaletoojalt saadud info j2rgi on seda marki rattaid eestis 6, millest 4 on suure raamiga.
Ratas on arvel rattaregistris ja politseisse on avaldus tehtud
Vajadusel ostan tagasi, kui minu poole p88rdub ratta omandanud isik.
Leidmiseni viiva info eest vaevatasu 3000.-
Varastatud Panther Pro CR 333
Varsti on juba 3 kuud m88das ratta vargusest, aga mitte midagi kuulda ei ole
Kuidas oleks v6imalik inimesi motiveerida, et hoitaks silmi lahti kui mu ratast kuskil n2ha on.
T6staks vaaevatasu 4000 kroonini ja lisaks saab veel 2000 kui ratas saadakse k2tte koos selle varastanud isikuga.
Kirjutaks ka raaminumbri: WIC033165A
Loodan et keegi ikkagi näeb seda ratast kuskil
Kuidas oleks v6imalik inimesi motiveerida, et hoitaks silmi lahti kui mu ratast kuskil n2ha on.
T6staks vaaevatasu 4000 kroonini ja lisaks saab veel 2000 kui ratas saadakse k2tte koos selle varastanud isikuga.
Kirjutaks ka raaminumbri: WIC033165A
Loodan et keegi ikkagi näeb seda ratast kuskil
Ega keegi seda sinu ratast päevatööna ei otsi. Kui su ratas nii unikaalne, siis jälgi ka müügikuulutusi Börsis, Soovis jne. Nii sul kõige tõenäolisem seda leida. Väga palju rattaid muidugi jääbki leidmata.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"