Väike omakohtu üleskutse!
Väike omakohtu üleskutse!
Olen lugenud paljusid teie kurbasid lugusid ja viha keeb nii et kõrvust ajab välja! Kui aga jätaks kuskile sööda, soovitavalt Tallinna ja suurem punt kokku osad rattaga osad jalgsi ning vähe suurem üritus kus erinevatele pikanäpu meestele kombeid õpetada! Kui keegi on ühel nõul siis hakkame aga sõjaplaani hauduma!
Vähem möla , rohkem tegla!
Re: Väike omakohtu üleskutse!
Ei taha küll pahailmalind olla, ent oled sa kindel, et siin foorumis on piisavalt omaette koht sellist sõjaplaani pidada?
Kui keegi on selliste inimeste pärast oma kaherattalisest sõbrast ilma jäänud siis on see variant ju ikkagi parem kui oma uue ratta eest papp välja köhida ja sellega uuesti neid kurjameid sponsoreerida!!
Kui see ja eelnev mõttekäik on valed siis vabandused aga midagi peaks ikkagi ette võtma!
Kui see ja eelnev mõttekäik on valed siis vabandused aga midagi peaks ikkagi ette võtma!
Hoidma oma vara järgmine kord paremini?Antheuz kirjutas:Kui see ja eelnev mõttekäik on valed siis vabandused aga midagi peaks ikkagi ette võtma!
Ise olen kunagi trosslukule lootma jäädes rattast ilma jäänud.
Inimene on selline imelik olend, et vahel isegi õpib oma vigadest. Rohkem pole ma ratast ripakile jätnud ja pole ühtegi ratast ka 7 aasta jooksul enam varastele loovutama pidanud. Meil on siiski vargaid piisavalt palju, et kõike, mida vähegi varatada annab, tuleks ihu ligi hoida ja mitte jätta järelevalveta. Ise oma vara ei hoia siis ei hoia seda ka keegi teine.
Omakohust ma heaks ei kiida.
Miki-Hiir kirjutas:Hoidma oma vara järgmine kord paremini?Antheuz kirjutas:Kui see ja eelnev mõttekäik on valed siis vabandused aga midagi peaks ikkagi ette võtma!
Ise olen kunagi trosslukule lootma jäädes rattast ilma jäänud.
Inimene on selline imelik olend, et vahel isegi õpib oma vigadest. Rohkem pole ma ratast ripakile jätnud ja pole ühtegi ratast ka 7 aasta jooksul enam varastele loovutama pidanud. Meil on siiski vargaid piisavalt palju, et kõike, mida vähegi varatada annab, tuleks ihu ligi hoida ja mitte jätta järelevalveta. Ise oma vara ei hoia siis ei hoia seda ka keegi teine.
Omakohust ma heaks ei kiida.
See sama pätt võtab lihtsalt järgmise ratta kui tal seda vaja on nii et keegi jääb ikkagi oma rattast ilma ! ning äärmuslikud abinõud ei meeldi mulle ka aga vahest on neid vaja kasutada leian mina!
Mõttekäik on mingit pidi õige, lihtsalt et pea oma plaani natuke diskreetsemas kohas kui avalikus foorumis. No mõtle, kui näiteks autobussikoondis paneks oma kodulehele jänesejahi tabeli üles...Antheuz kirjutas:Kui keegi on selliste inimeste pärast oma kaherattalisest sõbrast ilma jäänud siis on see variant ju ikkagi parem kui oma uue ratta eest papp välja köhida ja sellega uuesti neid kurjameid sponsoreerida!!
Ma ei tea, kas omakohus on parim lahendus. Ise tahaksin rohkem kätte saada neid, kes garaazhist asju ära viivad, need on plaanitud tegevused ja enamasti läbi viidud nende poolt, kel ka nutti on. Ehk kui on nutti, äkki õpib keretäiest midagi.
Millest võiks küll siin foorumis rääkida, on see, et keegi mitte kunagi ei ostaks ühtegi paberiteta ratast. Niikaua kui on varastatud kraami ostjaid, on ka selle kraami pakkujaid.
Viimati muutis m6mm, 06. 06. 2006. 16:36, muudetud 1 kord.
Etteplaanitsetud peksma minek ... päris huvitav vajadus.Antheuz kirjutas: See sama pätt võtab lihtsalt järgmise ratta kui tal seda vaja on nii et keegi jääb ikkagi oma rattast ilma ! ning äärmuslikud abinõud ei meeldi mulle ka aga vahest on neid vaja kasutada leian mina!
Sellest ma saan aru kui teha varitsus, varas kinni võtta, politseile üle anda.
Aga kellelegi tahtlik kehavigastuste tekitamine ... oma elu rikud ära.
Ma mõtlesin küll varitsust ja kinni nabimist äärmuslike abinõude all !!!Miki-Hiir kirjutas: Etteplaanitsetud peksma minek ... päris huvitav vajadus.
Sellest ma saan aru kui teha varitsus, varas kinni võtta, politseile üle anda.
Aga kellelegi tahtlik kehavigastuste tekitamine ... oma elu rikud ära.
Pärast tuleks see varas üle anda politseile loomulikult !
Vägivald sünnitab vägivalda!!
Kui ratas on just läinud ja pooleaasta palk tõotab minna järgmiseks investeeringuks, siis ehk ei muretse nii väga vägivalla pärast. Ei pea ju eufoorias suvalise esemega lahmima - peksmisel on väga palju erinevaid võimalusi, millest annab puhtalt välja tulla! Mõnel juhul piisab ka moraalsest terrorist...nooremate puhul vanemate kätte viimisest....saavad siukese nahatäie...ehheee....ma pritsumehena olen mõned kulupõletajad emmedele üle andnud ja siis trepikojas kuuled veel, mis 5 korrust kõrgemal toimub.
Eks see on selline tahtmise teema ja muidugi omajagu loometöö.
Eks see on selline tahtmise teema ja muidugi omajagu loometöö.