varastatud GT Avalanche 3.0
varastatud GT Avalanche 3.0
ratas varastati Tartust 25. juuni 2009 hommikupoolikul.
ratas: mattpunane GT Avalanche 3.0 2008 mudel.
kahjuks polnud mul sellest pilte ja netis ka pole miskipäärast just selle/seda värvi ratta pilte kuskil ja püüan ära seletada siis jägnevate piltdega:
suht seline, aga punane
värvid sellised, aga mitte disc piduritega
lisaks olid porilauad plastikust(mustad) ja kõik helkurid(k.a. ees ja taga) ja lihtne metallist kroomitud pudelihoidja. Lisaks tunnustena see, et pudelihoidja juures olid värvi täkked mis kaetud punast värvi kleepsuddega. Seeria kood SNHUA 08B03225 tänan kõiki, kes saaksid mind aidata ja leidjale vaevatasu! tel 56 913 934 (võib ka sõnumi saata ja ma helistan tagasi kui telefon väljas juhtub olema(telefon veaga veidi-lülitab välja end tihti)
Pamela
ratas: mattpunane GT Avalanche 3.0 2008 mudel.
kahjuks polnud mul sellest pilte ja netis ka pole miskipäärast just selle/seda värvi ratta pilte kuskil ja püüan ära seletada siis jägnevate piltdega:
suht seline, aga punane
värvid sellised, aga mitte disc piduritega
lisaks olid porilauad plastikust(mustad) ja kõik helkurid(k.a. ees ja taga) ja lihtne metallist kroomitud pudelihoidja. Lisaks tunnustena see, et pudelihoidja juures olid värvi täkked mis kaetud punast värvi kleepsuddega. Seeria kood SNHUA 08B03225 tänan kõiki, kes saaksid mind aidata ja leidjale vaevatasu! tel 56 913 934 (võib ka sõnumi saata ja ma helistan tagasi kui telefon väljas juhtub olema(telefon veaga veidi-lülitab välja end tihti)
Pamela
Re: varastatud GT Avalanche 3.0
See kuulutus on pandud üles 23. aga ratast varastati väidetavalt 25.MK777 kirjutas:Ehk see?
http://www.soov.ee/vaata.seam?id=1792630&cid=257502
EDIT: Oi, 25. juuni varastati. Mai bäd.
leidsin isegi sama kuulutuse kuldsest börsist...ei ole siis sinu raam?
23.07-29.07 varastatud 2 tükki GT Avalanche 3.0 Viimsist Haabneemest.
Esimene on nagu üleval esimesel pildil must ja raami suurus S.
Teine on nagu teisel pildil punane, aga tava piduritega (V-Brakes'iga) ja suurus M.
Vaevatasu on 1500 igaühele.
Esimene on nagu üleval esimesel pildil must ja raami suurus S.
Teine on nagu teisel pildil punane, aga tava piduritega (V-Brakes'iga) ja suurus M.
Vaevatasu on 1500 igaühele.
unustasin siia ka kirjutada, et 4 nädala pärast politsei leidis. Suured tänud politseile!