Täna varastati maastikuratas MERIDA Dakar Eks Kaubamaja eest

Siia kõik teated ja info varastatud ratastest
Vasta
PilleMell
Rattur

Täna varastati maastikuratas MERIDA Dakar Eks Kaubamaja eest

Postitus Postitas PilleMell » 02. 08. 2009. 23:18

02. augustil umbes kella 17.45 ja 18.15 vahel varastati Tallinnas Mustamäe teel Eks Kaubamaja ukse kõrvalt peaaegu bussipeatuse lähedalt lukustatud tumesinine punase kirjaga meeste maastikuratas Merida Dakar 670. Arvatavasti on see Eestis harv Merida mudeli nr...
Sama luku küljes oli eespool ka teine jalgratas, mis jäeti alles, kuna see oli lisalukuga. Palun väga informatsiooni, kui keegi nägi seal kandis - Eks kaubamaja juures või parklas kedagi kahtlast toimetamas või ehk nähti varast minu veloga sõitmas.
Jalgratas on 24 käiguga, raam on nr. 19, raamil mõned rooste plekid, esimene kahvel punane.
Käepidemed musta-punased, sarved matthallid.
Ees nõukaaegne pakkiraam.
Sigma kilomeetrimõõtja alus.
Sportpedaalid - sakilised.
Laiad maastikukummid, ratta läbimõõt 26.
http://album.ee/PilleMell
Kui keegi nägi 02.08. õhtul kedagi sellise rattaga liikumas või teab anda infot mulle eriti olulise ja ainsa liikumisvahendi kohta, oleksin väga tänulik.
pille.mell@gmail.com
tel. 58039670

marek9134
Rattur

Veel mitu ratast seal samuses läinud !!!!!!

Postitus Postitas marek9134 » 03. 08. 2009. 17:27

Täna, 3. augustil läks ka 17:45-18:00 paiku seal samuses üks ratas Eks Kaubamaja Mustamäe poolse ükse jures. Kusjuures seal samuses on uks turvaruumi. Turva lihtsalt vabandas ja ütles, et laupäeval (1. augustil) läks seal 2 (!) ratast. Ja ütlesveel , et neil lihtsalt turvakaamerad juba kauaaega ei töötagi. Ehk siis nö passivad niisama. Põhimõtteliselt saab minna poodi ka varastama, sest KAAMERAD EI TÖÖTA lihtsalt.
:twisted: :twisted: :twisted:
Lihtsalt uskumatu, kuidas suhtutakse klientidesse, kes külastavad poodi rattaga.

Seega homme kell 17:45 tuleks panna sööta ning varas kinni nabida, sest tundub, et vargal kindel graafik.

Ratas ise: Scott-i hübriidratas. Raami värv oli must, veidi halli ka. Oli vaid tagumine porilaud. Lisasid küljes polnud. Rehvid üsna kitsad, kitsamad kui MTB ja laiemad kui MNT. Väntadel helkurid puudu. Piduriklotsid läbi ehk pidurdada halb. Foto: http://img257.imageshack.us/img257/4163/ratasise.jpg

Kui keegi midagi teab, siis võib ühendust võtta.

Marek Karm
marek.karm/ät/hotmail.com

PilleMell
Rattur

Re: Täna varastati maastikuratas MERIDA Dakar Eks Kaubamaja eest

Postitus Postitas PilleMell » 03. 08. 2009. 22:13

Miskit kahtlast seal toimub... Täna 03.08. enam-vähem samal ajal - seekord enne kl 19.00 , täpselt nagu eilegi... see sama kuluvates meesterahvas seisis ja vaatas ringi Eks Kaubamaja Mustamäe poolse nurga peal, kus on parkla... Must kilekott oli seal maas tema kõrval... Hmm:? Eile ta ütles mulle, et pole kedagi rattaga möödumas näinud... Täna väitis, et ootab naist töölt tagasi... :?: Äkki tõesti...
Igatahes mina ei saanud kahjuks isiklikult näha ja ära oodata, et ta sealt tõesti vaid koos naisega lahkus. (Ootasin eemal päris kaua, et veenduda tema ausates kavatsustes, aga naine ei ilmunud välja ja mees jäi endiselt ootele).
Kujutan ette ehk... :roll: :oops: No aga mingi teine kahtlane mees seisis jälle teisel pool maja nurga peal, R-kioski kilekott ja telefon käes... Bussi ta ei oodanud... lihtsalt seisis ja jälgis.
Kas keegi julge on siis valmis tulema homme varast kinni nabima? Olen valmis ka sööda välja panema. Paraku on minu ja mu sõbranna näod vist kahtlusalustele silma jäänud... Abiväge oleks vaja, et toimuvast sotti saada.
58039670
pille.mell@gmail.com

marek9134
Rattur

Postitus Postitas marek9134 » 03. 08. 2009. 22:25

Vastasin e-postile.

Kõigile: hommikupoole lähen asja jälgima. Fotokas vajadusel kaasas.

Kasutaja avatar
JLansa
Rattur

Postitus Postitas JLansa » 06. 08. 2009. 08:38

Mis tulemused?
🇪🇪

marek9134
Rattur

Postitus Postitas marek9134 » 06. 08. 2009. 13:26

Käisin üleeile päeval vaatamas tunnikese. Sellel ajal midagi kahtlast polnud.

Kasutaja avatar
Andri
Rattur

Postitus Postitas Andri » 07. 08. 2009. 22:50

Vb loll küsimus, a milleks te jätate rattaid õue? Minul on ratas alati kaasas. Eelmisel aastal hakkas üks turvaja Tapal Säästukas õiendama, et rattaga ei tohi poodi tulla. Ma küsisin, et kas ta maksab ratta kinni, kui see ära varastatakse? Siis ta jäi vagusi.

See lukk ei hoia midagi. 2005. a oli mul majas ühes trepikojas 5. korrusel 2 ratast lukkudega metallpiirde küljes kinni ja paraadna ukse koodlukk oli kinni. Hommikul polnud ühtegi ratast. :shock:

Vasta

Mine “Varastatud rattad”