Täna öösel, lisaks varastati samast majast ka muid rattaid
Eritunnused:
Ketaspidurid
Ketaspiduritele mõeldud pakiraam Bonager - neid oli kogu Rademari peale Tallinnas müüa vaid 1
Kuigi erilist lootust tagasi saada pole, kuna varastatud organiseeritul moel.
Kui keegi märkab
5207246
Varastatud Punane Schwinn Frontier GSD 2008 mudel
-
- Rattur
Re: Varastatud Punane Schwinn Frontier GSD 2008 mudel
Soovitatavalt kirjuta rohkem informatsioon, pane pilt (parem kui on, siis omatehtud, mitte googlest võetud), kirjelda rohkem. Leidsin midagi, pole kindel, et tegu on teie rattaga, kuna infot on vähe. http://www.okidoki.ee/item/448663/
-
- Rattur
Pilti kahjuks pole:(
Aga eritunnustest vbla veelkord
Bonager spetspakiraam ketaspiduritele (tavalisest tunduvalt laiem, alt kinnitused L kujulised)
Sadul Punase-musta kombinatsioonis
Kukkumisest vasaku poole lenksu käepide kahjustatud
Eemaldatud kell
Eemaldatud absoluutselt kõik kleepsud
Kõik eritunnused puuduvad. Kuigi mudel näib olevat täpselt sama. Samas rehvid polnud originaalid ja muster on siinoleval pildil täpselt sama mis mul. Tagarehvi muster oli pealt juba siledake ka. Kahtlaselt odav hind ka.
Kas kogenud foorumlased oskavad ütleda, kas vargad kruvivad varastatud ratastelt asju maha ja asendavad need uutega?
(antud juhul siis:
puuduv pakiraam
teistsugune sadul
lisatud kompuuter)
Klappivad tunnused:
Rehvid sama mustriga
Kõik kleepsud eemaldatud
PS. Kui politsei kohe kaasa kutsuda ja selgub, et raaminumber on mahaviilitud, mis siis saab?
PSS. viewtopic.php?f=30&t=29049
Näib et okidoki müüja on juba vana tegija siin foorumis - vitalikgingong ja nummer 58014205 on ennegi figureerind, lisaks leiab asta.ee lehel selle venna kuulutusi lisaks:
http://asta.ee/go/to/page,show_user/userid,1699/
http://asta.ee/go/to/page,show_ad/adid,17575/catid,24/
on tal lausa kokkuostupunkt linnamae tee37a
Kas kellelgi on õnnestund tegelaselt ka midagi kätte saada?
Aga eritunnustest vbla veelkord
Bonager spetspakiraam ketaspiduritele (tavalisest tunduvalt laiem, alt kinnitused L kujulised)
Sadul Punase-musta kombinatsioonis
Kukkumisest vasaku poole lenksu käepide kahjustatud
Eemaldatud kell
Eemaldatud absoluutselt kõik kleepsud
Kõik eritunnused puuduvad. Kuigi mudel näib olevat täpselt sama. Samas rehvid polnud originaalid ja muster on siinoleval pildil täpselt sama mis mul. Tagarehvi muster oli pealt juba siledake ka. Kahtlaselt odav hind ka.
Kas kogenud foorumlased oskavad ütleda, kas vargad kruvivad varastatud ratastelt asju maha ja asendavad need uutega?
(antud juhul siis:
puuduv pakiraam
teistsugune sadul
lisatud kompuuter)
Klappivad tunnused:
Rehvid sama mustriga
Kõik kleepsud eemaldatud
PS. Kui politsei kohe kaasa kutsuda ja selgub, et raaminumber on mahaviilitud, mis siis saab?
PSS. viewtopic.php?f=30&t=29049
Näib et okidoki müüja on juba vana tegija siin foorumis - vitalikgingong ja nummer 58014205 on ennegi figureerind, lisaks leiab asta.ee lehel selle venna kuulutusi lisaks:
http://asta.ee/go/to/page,show_user/userid,1699/
http://asta.ee/go/to/page,show_ad/adid,17575/catid,24/
on tal lausa kokkuostupunkt linnamae tee37a
Kas kellelgi on õnnestund tegelaselt ka midagi kätte saada?
see pidi tavaline olema, et ratastel juppe vahetatakse. siis omanikul raskem ratast ära tunda. kuna rattavarastel tõenäoliselt materjali piisavalt käes, siis erinevate juppidega kombineerimine ei tohiks raske olla.
-
- Rattur
Uhkust tundes oma detektiivivõimete ja Eesti Politsei üle, teatan, et sain ratta tagasi jaoskonnast
Suured tänud veloclubbersi tähelepanelikele liikmetele, kes pakkusid mulle niidiotsa kätte.
Ehk siit siis teistele varguse ohvriks langenutele tähelepanekuid:
Enne avalduse tegemist politseile tuleb enne leida ratta müügikuulutus ja hoolega selle müüja kohta (müüja telefon, email, okidoki.ee user, asta.ru user) googeldada ning oma uurimistulemused politseile avalduses ette näidata - siis on neil ka kuhugi minna ja midagi ära võtta.
Edasimüüjad muudavad ratta välimust, et oleks raskem tuvastada (sadul, pakiraam, kompuuter ja kõiksugu muud lisad võivad kaduda, vahetuda ja juurde tekkida - need EI OLE eritunnused) Mina tundsin näiteks ratta ära rehvimustri järgi ning selle järgi, et olin eemaldanud kõik kleepsud.
Suured tänud veloclubbersi tähelepanelikele liikmetele, kes pakkusid mulle niidiotsa kätte.
Ehk siit siis teistele varguse ohvriks langenutele tähelepanekuid:
Enne avalduse tegemist politseile tuleb enne leida ratta müügikuulutus ja hoolega selle müüja kohta (müüja telefon, email, okidoki.ee user, asta.ru user) googeldada ning oma uurimistulemused politseile avalduses ette näidata - siis on neil ka kuhugi minna ja midagi ära võtta.
Edasimüüjad muudavad ratta välimust, et oleks raskem tuvastada (sadul, pakiraam, kompuuter ja kõiksugu muud lisad võivad kaduda, vahetuda ja juurde tekkida - need EI OLE eritunnused) Mina tundsin näiteks ratta ära rehvimustri järgi ning selle järgi, et olin eemaldanud kõik kleepsud.