Hei,
Juhtus selline lugu, et märkas mul isa Pääsküla poe kandis kahtlast tüüpi sõitmas kuidagi ebasobivalt hea rattaga. Viisaka inimesena läks ja küsis, et kust sellise toreda ratta said. Selle küsimuse peale jättis mees ratta maha ja pani jooksu. Taga ajama teda ei hakanud ja politseid kah ei kutsunud, aga nüüd on üks Superior Slider mul vanemate garaažis.
Kui kellelgi on Slider kaduma läinud siis tagastaks hea meelega õigele omanikule.
Leitud ratas Superior Slider
Re: Leitud ratas Superior Slider
ma siiski tungivalt soovitaks Politseile teada anda
muidu ehk saate veel ebaseadusliku omandamise eest paragrahvi kaela
muidu ehk saate veel ebaseadusliku omandamise eest paragrahvi kaela
Ratas on minu hobi, mitte elu
Jah, politsei on üks mõte.
Teine on see, et vaadata raaminumber ja küsida Spordipartnerist, kellele nad selle ratta müüsid. Juhul kui nad muidugi endale mingeid ülestähendusi teevad.
Teine on see, et vaadata raaminumber ja küsida Spordipartnerist, kellele nad selle ratta müüsid. Juhul kui nad muidugi endale mingeid ülestähendusi teevad.
kas spordipartner kirjutab/korjab infot mis raami numbriga ratas kellele läks? Ei tea kedagi kes nii teeks, tglt oleks see täitsa asjalik tegevus.erikr kirjutas:Jah, politsei on üks mõte.
A üldiselt jah politseisse viia, kui isik teinud avalduse siis saab ka ratta tagasi
- pärnu rattur
- Rattur
Minu teadmiste järgi pannakse Hawaiis(Pärnus vähemalt) kirja, kellele ratas läks(koopia müügidokumendist jääb vähemalt neile). Seda ei oska öelda, kas neil ka register on.
Ärge näkku lööge! [/OT]
Ratas leidis õigusjärgse omaniku üles foorumi vahendusel.
Tänud velo.clubbers'i eestvedajatele!
Tänud velo.clubbers'i eestvedajatele!