Varastatud GT Avalanche 1.0.- Varas kinni peetud
Varastatud GT Avalanche 1.0.- Varas kinni peetud
Tervist kõikidele,
28.06.2013 varastati Ravi 18 keskhaigla naisteosakonna eest GT Avalanche 1.0. V-piduritega ja teerehvidega.
Värv on violett-hall, täpselt nagu allpool pildil
ees SKS shockblade :
taga- tavaline kitsas SKS porilaud :
Rattal puuduvad helkurid, välja arvatud istepostil asuv taga-punane.
Varas liikus 29-ndall umbes kell 13.00 Narva mnt 23 kandis.
Sama värviga rattaid on kokku Eestis müüdud 2-3 tükki, seega julgelt teavitage politseid kui näete sellist liikumas või seismas.
Võite ka jalgratta kinni pidada politsei saabumiseni ja kontrollida raami numbrit: F O8O201735
Teie abi eest mulle ja politseile vaevatasu jalgratta tagastamisel- 50€, jalgratta tagastamisel ja varga kättesaamisel- 100€.
28.06.2013 varastati Ravi 18 keskhaigla naisteosakonna eest GT Avalanche 1.0. V-piduritega ja teerehvidega.
Värv on violett-hall, täpselt nagu allpool pildil
ees SKS shockblade :
taga- tavaline kitsas SKS porilaud :
Rattal puuduvad helkurid, välja arvatud istepostil asuv taga-punane.
Varas liikus 29-ndall umbes kell 13.00 Narva mnt 23 kandis.
Sama värviga rattaid on kokku Eestis müüdud 2-3 tükki, seega julgelt teavitage politseid kui näete sellist liikumas või seismas.
Võite ka jalgratta kinni pidada politsei saabumiseni ja kontrollida raami numbrit: F O8O201735
Teie abi eest mulle ja politseile vaevatasu jalgratta tagastamisel- 50€, jalgratta tagastamisel ja varga kättesaamisel- 100€.
Viimati muutis Chez, 06. 07. 2013. 16:15, muudetud 1 kord.
Re: Varastatud GT Avalanche 1.0. Vaevatasu 100€- Varas käes
Nädalane jagratta jahi lõppes neljapäeval edukalt.
Põrkasin varasega kokku, peetsin ta kinni ja andsin koos jalgrattaga politseile üle.
Jalgrattal raami number üle värvitud.
Jõudu kõikidele, kes samas olukorras.
Ärge andke alla- jahige selle järgi ja saate seda kätte.
Eesti on liiga väike et varastatud jalgrattaga ringi liikuda.
Põrkasin varasega kokku, peetsin ta kinni ja andsin koos jalgrattaga politseile üle.
Jalgrattal raami number üle värvitud.
Jõudu kõikidele, kes samas olukorras.
Ärge andke alla- jahige selle järgi ja saate seda kätte.
Eesti on liiga väike et varastatud jalgrattaga ringi liikuda.
-
- Rattur
Re: Varastatud GT Avalanche 1.0. Vaevatasu 100€
Nägupidi vastu asvalti ikka vedasid teda ??
Järjepidevus ei jää tasumatta
Järjepidevus ei jää tasumatta
Parajas action oli küll.
Peetsin sõidu ajal kinni (sõitsin naise single-speediga-ga), ütlesin et ta varastas mu ratta. Varas viskas ratta mulle ja pani jooksule. Kuna sõber oli kaassõitmas- jooksin varga järgi. Võtsin jooksu pealt kaelast kinni ja viskasin teda maa peale. Hoidsin kaelast kinni patrulli saabumiseni.
Pealtvaatajad märkasid et varas üritas kellelgile helistada- hakkasid teda jalgadega peksma maa peal.
Uurija ütles et vähemalt üks öö kongis on vargale garanteeritud- keegi ei hakka temaga töövalisel ajal tegeleda.
Mu täiskasvanu elus on 2 ratast tutvusringkonnas ära varastatud, ja mõlemad sain tagasi sõprade abil. Ühe tõime politseisse kartulikotis, teine nüüd sai tunda kaelasurutist ja kongimõnusi.
Niiet kui vargad, või varastatud jalgrataste ostjad loevad seda- ärgu pahandagu kui kongis paar päeva vedavad.
Peetsin sõidu ajal kinni (sõitsin naise single-speediga-ga), ütlesin et ta varastas mu ratta. Varas viskas ratta mulle ja pani jooksule. Kuna sõber oli kaassõitmas- jooksin varga järgi. Võtsin jooksu pealt kaelast kinni ja viskasin teda maa peale. Hoidsin kaelast kinni patrulli saabumiseni.
Pealtvaatajad märkasid et varas üritas kellelgile helistada- hakkasid teda jalgadega peksma maa peal.
Uurija ütles et vähemalt üks öö kongis on vargale garanteeritud- keegi ei hakka temaga töövalisel ajal tegeleda.
Mu täiskasvanu elus on 2 ratast tutvusringkonnas ära varastatud, ja mõlemad sain tagasi sõprade abil. Ühe tõime politseisse kartulikotis, teine nüüd sai tunda kaelasurutist ja kongimõnusi.
Niiet kui vargad, või varastatud jalgrataste ostjad loevad seda- ärgu pahandagu kui kongis paar päeva vedavad.
-
- Rattur
Chez kirjutas: Ühe tõime politseisse kartulikotis, teine nüüd sai tunda kaelasurutist ja kongimõnusi.
Re: Varastatud GT Avalanche 1.0.- Varas kinni peetud
Hea töö! Pättidele paras palk.
Te talle ikka nahka ka tegite?
Te talle ikka nahka ka tegite?