edit: ratas vargaga leitud!
Sõitsin mina oma jalgrattaga Myfitness Rävala spordiklubisse. Panin mina oma rohelise jalgratta ukse kõrvale, uks millest saab sisse külaline Euroopa Elamuskeskusesse ja ka Myfitness spordiklubisse, Radisson Collection hotellist üle tee, rattahoidjasse, teise ratta kõrvale, kaamerast mõned meetrid madalamal. Seda tehes seisis ukse juures sell, kes nägi mind ratast sinna panemas. Jõudsin kohale nii paar minutit enne seitset, sest kell seitse algama pidanud rühmatrenn veel ootas ukse taga. Käisin tegin trenni, käisin saunas. Kui ma siis kaks ja pool tundi hiljem samast uksest välja tulin oli rattahoidjas tühjus. Keegi oli selle erastanud.
Ratas oli mulle heade hinnetega lõpetamise puhul kingitud ja seega väga suure emotsionaalse väärtusega. Lisaks on see ka lahutamatu osa minu igapäevast, sest kasutan seda peaaegu iga päev kooli ja trenni liiklemiseks. Kool on väga kaugel ja sinna on rongi ja rattaga märksa meeldivam ja kiirem reisida kui bussidega. Soovin väga oma ratast tagasi.
Kõik info Rohelise kona dew plus jalgrattast millel on porilauad oleks vaga teretulnud!!!
Vargus juhtus 23.01.2025