Lossi 3-e (filosoofia teaduskond) tagant varastati täna GT...kasutasin tavalist spiraalset trossi ...oma viga...aga ma ei kujutanud ette, et keegi päise päeva ajal hakkab keegi ratast varastama....
tumbuser kirjutas, et on mitu vargust nännu ja takistanud... mõtlesin, et me peaks siin tartus oma pundi tegema ja ühe varastemeeskonna kinni püüdma ja neil molli sisse peksma ..(mingi high-tech ja undercover värgi)
ja ma mõtlen seda surmtõsiselt
vargus
Re: vargus
Olen ka ise selle peale tõsiselt mõelnud aga siiamaani on asi jäänud viitsimatuse taha. Aga kui kellelgi on reaalne plaan olemas, siis lööks nõu ja jõuga kampa.trall kirjutas:mõtlesin, et me peaks siin tartus oma pundi tegema ja ühe varastemeeskonna kinni püüdma ja neil molli sisse peksma ..(mingi high-tech ja undercover värgi)
ja ma mõtlen seda surmtõsiselt
raeplatsi ümbruses tegutsevad täiesti konkreetsed tegelased. üleeile läks minu ratas.
mina igatahes olen valmis mõned päevad ümbruskonnas passima ja olukorda jälgima. teine jalgratas on mul alles, selle võiks söödaks jätta. jama ainult selles, et see teine ratas suht parsa, ei tarvitse vargaid piisavalt isutada. kes veidi parema söödaga oleks nõus kampa lööma, siis teeme ära, sest ega teisiti see varguste jada seal raeplatsis lõpe, see on selge.
mina igatahes olen valmis mõned päevad ümbruskonnas passima ja olukorda jälgima. teine jalgratas on mul alles, selle võiks söödaks jätta. jama ainult selles, et see teine ratas suht parsa, ei tarvitse vargaid piisavalt isutada. kes veidi parema söödaga oleks nõus kampa lööma, siis teeme ära, sest ega teisiti see varguste jada seal raeplatsis lõpe, see on selge.