Ööl vastu 26.04.2005 varastati Nõmmelt/Rahumäelt 2 jalgratast:
03 Scott Voltage YZ4L, raam: TY201768, värv: must/hõbe
03 Classic Legend, raam: HB201234430, värv: sinine
Rattad viidi avatud garaazhist, 1,5m aiaga piiratud eramajast. Värav oli lukus. Pererahvas oli majas ja koer õues. Peremees arvab, et koer uimastati, sest too käitus akontaktselt.
Politseid ja rattaregistrit on teavitaud.
Scott Voltage YZ4L ja Classic Legend Tln/Rahumäelt
Scott Voltage YZ4L ja Classic Legend Tln/Rahumäelt
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
loen ja imestan..
tõesti ei tea kuhu ratast jätta..
arvan et edaspidi viin ainult tuppa v. jätan rahvarohkes paigas vaid kellegi usaldatava silma alla..
lukkudest vähe kasu, kui pool ratast nii või teisiti ära viiakse.
OT aga jäi ka Nõmmel maja välisuks hetkeks lahti ja selle aja jooksul veeti alt keldrist minema kõik mis kätte juhtus -- kirved, saed jne., kusjuures olen hoidnud seal tihti ka ratast. Kuritegelik silm ulatub pea iga nurga taha..! Samuti kadus maja eest 1930-ndate "Tower deluxe", mis küll õnnestus Valdeku pandimaja eest jälle üles leida.
tõesti ei tea kuhu ratast jätta..
arvan et edaspidi viin ainult tuppa v. jätan rahvarohkes paigas vaid kellegi usaldatava silma alla..
lukkudest vähe kasu, kui pool ratast nii või teisiti ära viiakse.
OT aga jäi ka Nõmmel maja välisuks hetkeks lahti ja selle aja jooksul veeti alt keldrist minema kõik mis kätte juhtus -- kirved, saed jne., kusjuures olen hoidnud seal tihti ka ratast. Kuritegelik silm ulatub pea iga nurga taha..! Samuti kadus maja eest 1930-ndate "Tower deluxe", mis küll õnnestus Valdeku pandimaja eest jälle üles leida.