ehk siis paistab justkui tooks nad ka specialized rattaid maale. on neid ka mõnes poes näha juba? tartus üleeile veel ei olnud, aga see on ju mõne arvamuse kohaselt kõigest provintsilinn
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ei ole veel näinud jah. Nende huvi Specializedi vastu on tõen. tingitud sellest, et mark on äärmiselt prestiizhne, Eestis kellegi teise rahaga sisse töötatud ja nüüd on neil võimalus seda lätlaste käest lihtsa vaevaga saada - ei pea ise megakoguseid Taiwanist tellima hakkama.siim_s kirjutas:kes veel pole näinud, siis extreme spordil uus koduleht. eriti huvitav tundus mulle see koht: http://www.extreme.ee/index.php?lang=est&main_id=69
ehk siis paistab justkui tooks nad ka specialized rattaid maale. on neid ka mõnes poes näha juba? tartus üleeile veel ei olnud, aga see on ju mõne arvamuse kohaselt kõigest provintsilinn
Olen kuulnud seda arvamust ennekõike tartlaste endi suust, saage nüüd ometi sellest üle!siim_s kirjutas:tartus üleeile veel ei olnud, aga see on ju mõne arvamuse kohaselt kõigest provintsilinn
ilus pois, ilus poiss:)UrmasL kirjutas:Toetan igati Spec. kauba uuesti müügile jõudmist. Olude kuiste pidin oma maantee ratta juurde sobivad riideesemed eestist (ja ka lätist) kaugemalt hankima. Vormi näide siin:
album_page.php?pic_id=3259
Muidugi - Eestis ju ei müüdud XXXL õllekõhule vormiUrmasL kirjutas:Toetan igati Spec. kauba uuesti müügile jõudmist. Olude kuiste pidin oma maantee ratta juurde sobivad riideesemed eestist (ja ka lätist) kaugemalt hankima. Vormi näide siin:
album_page.php?pic_id=3259
Muidugi - Eestis ju ei müüdud XXXL õllekõhule vormiAlvaro kirjutas:album_page.php?pic_id=3259
Seal ainult üks tegelane, kellega miskit üldse võimalik rääkida on. Rattaid ja sellega seonduvat silmas pidades. Mine tea, äkki surfi poole pealt ullud profiderikr kirjutas:tõsi, niipalju kui olen käinud rocca extremes on teenindaja hõivatud olnud msn-is toksimisega.profit4 kirjutas:Kuidagi üldse on selle poeketi teenindajad kuidagi rähnade mulje jätnud.